Головна Новини Зірки персона ALYOSHA зізналася, як карантин «вдарив» по її планам
commentss НОВИНИ Всі новини

ALYOSHA зізналася, як карантин «вдарив» по її планам

Незважаючи на карантин, ALYOSHA продовжувала писати пісні

5 липня 2020, 15:15
Поділіться публікацією:

Через пандемію коронавіруса, українським артисткам довелося поставити на паузу свою концертну діяльність і дотримувати режиму самоізоляції. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" співачка ALYOSHA розповіла, як ці заходи вплинули на її творчі плани і чим вона займалася на карантині.

ALYOSHA зізналася, як карантин «вдарив» по її планам

alyoshasinger / Instagram

"У лютому цього року і в мене, і у Тараса стартували всеукраїнські тури. Хто б міг подумати, що вже через місяць нам доведеться поставити їх на паузу?! Звичайно, ми, як і будь-які артисти, болісно прийняли цю ситуацію. Але будучи свідомими громадянами, прислухалися до рекомендацій влади, насамперед через турботу про наших слухачів", — зазначила артистка.

Знаменитість розповіла, що сам карантин її сім'я прийняла в якійсь мірі з вдячністю. Вона змогла більше часу приділити своєму чоловікові і синам, а також домашнім справам.

"У перші дні ізоляції я прибрала всю квартиру, навіть самі важкодоступні місця. Щодня експериментувала на кухні, а на допомогу приходили сини", — зізналася співачка.

Також ALYOSHA зазначила, що незважаючи на паузу в гастролях, вона продовжує займатися улюбленою справою і готується випустити свій новий трек під назвою "Не вона", який був написаний під час карантину. А всеукраїнський тур, який був перерваний через пандемію, вона не зможе продовжити, тому що готується стати мамою втретє.

"Тур "2020", який перервався через карантин, повноцінно продовжити восени, на жаль, не зможу. Вся моя увага і час будуть присвячені новонародженій доньці. Але ми вже анонсували частину концертів на осінь поточного року. А за актуальним концертним графіком можна стежити на моїх сторінках в соцмережах", — зазначила зірка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка ALYOSHA зізналася, як її чоловік відреагував на появу третьої дитини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини