Головна Новини Зірки персона Голлівудська актриса вперше розповіла про втрату дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудська актриса вперше розповіла про втрату дитини

Актриса втратила дитину на 20 тижні вагітності

5 жовтня 2020, 11:55
Поділіться публікацією:

Голлівудська актриса вперше розповіла про втрату дитини

Кейт Бекінсейл | Getty Images

Відома актриса, зірка фільму "Інший світ" і "Ван Хелсінг" Кейт Бекінсейл на днях поділилася з підписниками особистою драмою, яку довгі роки зберігала від всіх в секреті. Голлівудська красуня зізналася, що пережила викидень.

На таку відверту історію вона зважилася, після новини, що модель Кріссі Тейган і її чоловік втратили малюка. Вони розповіли про це в соціальній мережі Instagram і отримали у відповідь багато критики через надмірну відвертість. Тоді Кейт вирішила підтримати пару і розповіла в мережі про свою трагедію.

Зірка "Іншого світу" зізналася, що пережила викидень на двадцятому тижні вагітності. Тоді про її становищі не було відомо пресі, тому ніхто про це не знав. Кейт розповіла, що відчувала шок, відчай і великий біль від того, що її тіло поводило себе так, немов у ньому ще живе малюк. Бекінсейл написала, що у неї було молоко, але годувати їм не було кого.

Актриса підтримала модель в її публічних висловлюваннях і подякувала за те, що вона настільки смілива, що змогла розповісти про свій біль всьому світу, а не стала тримати його в собі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вперше про свій викидень розповіла українська артистка Ольга Горбачова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини