Головна Новини Зірки шоу бізнес Українська співачка вперше розповіла про викидень
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка вперше розповіла про викидень

Співачці довелося поміняти свої життєві пріоритети

15 вересня 2020, 12:55
Поділіться публікацією:








Українська артистка і телеведуча Ольга Горбачова вперше відкрито розповіла про те, що через роботу втратила дитину. Таке визнання знаменитість зробила в програмі "Життя відомих людей".

Українська співачка вперше розповіла про викидень

Ольга Горбачова

Співачка зізналася, що довгий час перше місце в її житті займала кар'єра, тому перша вагітність припала на важкий період. У неї був напружений графік роботи та неполадки з чоловіком Юрієм Нікітіним. Через те, що Ольга не приділяла вагітності належної уваги, її перша дочка Поліна з'явилася на світ за допомогою кесаревого розтину. Але практично відразу після пологів Ольга повернулася до роботи.

А ось до другої вагітності артистка поставилася серйозніше. Їй довелося поміняти життєві пріоритети, почати підготовку до пологів, більше відпочивати. І у 2014 році в родині співачки народилася ще одна дівчинка, яку назвали Серафима.

Однак, Ольга зізналася, що могла б бути мамою трьох дітей. За рік до другої вагітності вона втратила малюка. А все через те, що навантажила себе роботою, переживаючи за те, що через декрет зможе надовго "випасти" з ритму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Бейонсе вперше розповіла про свої викидні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини