Головна Новини Зірки персона Могла стати журналісткою: Ада Роговцева поділилася, що вплинуло на вибір професії
commentss НОВИНИ Всі новини

Могла стати журналісткою: Ада Роговцева поділилася, що вплинуло на вибір професії

Вона прийняла доленосне рішення, яке стосується професії

17 вересня 2020, 19:18
Поділіться публікацією:

Народна артистка України, якій виповнилося вже 83 роки, і далі продовжує активно займатися професійною діяльністю. Нещодавно Ада Роговцева зізналася, що могла не стати акторкою, передає видання fakty.

Могла стати журналісткою: Ада Роговцева поділилася, що вплинуло на вибір професії

Ада Роговцева. Фото: file.liga

Знаменитість виконала одну з головних ролей в історичній картині під назвою "Сага", яка знайомить глядачів з давньою історією сім'ї Козак. Протягом ста років вони боролися за свою свободу і зазнавали поразок. Цілих шість поколінь цієї родини на власні очі побачили події, які довелося пережити країні. У цьому фільмі Роговцева зіграла роль Богдани, а всього в зйомках взяли участь 300 акторів.

Перебуваючи на знімальному майданчику, Ада поділилася, що вона могла і не бути тут, а перебувати в зовсім іншому місці. Вона згадала, як хотіла вступити до університету на журналістику. Адже журналіст і актор — досить схожі професії. Це робота з людьми, з людською природою, тому у неї і з'явилися сумніви з приводу майбутньої діяльності. Народна артистка також впевнена в тому, що якщо людина в молодості зробила правильний вибір, то їй ні дня в житті не доведеться працювати. Вона додала, що в житті точно так і відбувається: улюблена робота рятує в багатьох ситуаціях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини