Головна Новини Зірки персона У дружини відомого виконавця трапився викидень
commentss НОВИНИ Всі новини

У дружини відомого виконавця трапився викидень

Дружина співака народила мертвого хлопчика

1 жовтня 2020, 10:40 comments1117
Поділіться публікацією:

У дружини відомого виконавця трапився викидень

Кріссі Тейген і Джон Ледженд

Американські знаменитості Джон Ледженд і Кріссі Тейген важко переживають втрату свого новонародженого сина. Їх малюк з'явився на світ мертвим. Таку важку новина на своїй сторінці в Instagram повідомила модель, опублікувавши чорно-біле фото, на якому вона не змогла стримати сліз.

Модель написала, що кілька днів тому потрапила в лікарню з сильною кровотечею і їй зробили два переливання крові, але дитини, на жаль, врятувати не вдалося.

Кріссі зізналася, що раніше вони з чоловіком до самого народження не думали над іменами своїх дітей, а цьому малюкові ще в утробі дали ім'я Джек. Модель розповіла, що їхній хлопчик дуже старався вижити й стати частиною їх сім'ї. І він назавжди залишиться в їхніх серцях. Кріссі написала, що вони зі співаком Джоном Ледженд відчувають глибокий біль, який раніше ще ніколи не відчували.

Нагадаємо, що американські зірки познайомилися у 2007 році й через 6 років зіграли весілля. Вони виховують двох дітей: дочку Луну і сина Майлза, які з'явилися на світ за допомогою ЕКЗ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська співачка Ольга Горбачова вперше розповіла про викидень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини