Головна Новини Зірки Королевські особи Батько Меган Маркл розповів, чи буде подавати в суд на доньку
commentss НОВИНИ Всі новини

Батько Меган Маркл розповів, чи буде подавати в суд на доньку

Томас вважає, що донька має помиритися з рідними

19 жовтня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Батько Меган Маркл Томас Маркл назвав її "дурною" через те, що вона не хоче розмовляти з ним. За його словами, донька дуже змінилася, коли почала жити з своїм чоловіком, герцогом Сассекським. Чоловік хоче побачити своїх онуків, однак до суду поки що подавати не планує. Про це повідомляє видання The Mirror.

Батько Меган Маркл розповів, чи буде подавати в суд на доньку

Меган і Гаррі, фото з відкритих джерел

Дідусь нащадків герцога й герцогині Сассекських говорить, що подавати до суду — це лицемірство. Чоловік не хоче налаштовувати проти себе батьків своїх онуків. Чотири роки його донька Меган не хоче з ним спілкуватися й взагалі відхрестилася від своєї родини. Де перебуває її мати чоловік не знає, однак багато разів шукав колишню дружину.

Тесть герцога вважає, що пара робить все заради хайпу та грошей. Для прикладу він наголосив, що книга, яку випустить Гаррі, безумовно образить його бабусю королеву й це ганебний вчинок, переконаний батько Меган.

Чоловік переконаний, що доньці треба подорослішати та помиритися з ним заради дітей, адже Томас мріє про спілкування з малечею Арчі та Лілібет. Батько герцогині вважає, що та образилася на нього через ревнощі до брата й сестри, яким він приділяв більше уваги, та навіть вимагала не спілкуватися з ними.

Говорячи про свого зятя, Томас сказав: "Я думаю, що Гаррі відмовився від королеви та королівської родини, британського народу та армії, він відмовився від них усіх. Все, що він зараз робить, — це їздить на велосипеді по околицях, де він живе. Я не знаю, чи це життя для нього теж має сенс".

Як повідомляв портал "Коментарі", стало відомо, чия дитина визнана найбагатшою у світі. Експерти компанії Electric Ride on Cars провели дослідження, щоб з'ясувати, чия дитина з королівської сім'ї є найбагатшою у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини