Головна Новини Зірки Королевські особи Британці активно обговорюють орфографічну помилку Кейт Міддлтон
commentss НОВИНИ Всі новини

Британці активно обговорюють орфографічну помилку Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон тепло привітала залізничників, але все одно напоролася на критику простих британців

8 грудня 2020, 12:34 comments1179
Поділіться публікацією:
Користувачі соціальних мереж помітили, що герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон допустила орфографічну помилку при написанні побажання для транспортних робітників під час королівського турне. Герцог і герцогиня Кембриджські вирушили в 48-годинне бурхливий турне по Великобританії.
Кейт Міддлтон була сфотографована під час написання доброзичливого послання на дошці TFL з вдячністю транспортникам: "Спасибі всім транспортникам всього світу за те, що вони змушують країну рухатися в цей важкий період. Бажаю вам всім щасливого Різдва".
З того часу, як фотографії герцогині, що пише повідомлення, були опубліковані в Twitter, проникливі користувачі соціальних мереж стверджували, що вона допустила орфографічну помилку, але в цілому поставилися до цього з розумінням.
Один користувач Twitter припустив, що Кейт, можливо, помилково пропустила букву "n" при написанні слова "країна" (country), спонукавши інших розпочати аналіз письма королівської сім'ї.
"Прекрасний жест їх обох. Пропустила N, хоча все ж це дуже мило і дбайливо до всіх цих працівникам. З Різдвом всіх вас!", — написав один з користувачів.
Багато користувачів Twitter похвалили герцога і герцогиню Кембриджських за те, що вони знайшли час написати сердечне послання під час свого туру.
Британці активно обговорюють орфографічну помилку Кейт Міддлтон - фото 2
Поїздка була організована таким чином, щоб пара могла подякувати передовим робітникам, волонтерам, персоналу будинків престарілих, вчителям, школярам та молоді, а також почути про їхній досвід і жертви протягом цього року. Наприкінці поїздки, яка запланована на сьогодні, герцог і герцогиня зустрінуться з королевою для сердешного сімейного возз'єднання в кінці загальнонаціонального туру "Різдвяний експрес".
Принц Уельський і герцогиня Корнуолл також будуть присутні на заході у вівторок, демонструючи єдність високопоставлених членів королівської сім'ї для людей і організацій по всьому світу.

Британці активно обговорюють орфографічну помилку Кейт Міддлтон

ФОТО: Профіль



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини