Головна Новини Зірки Королевські особи Британський таблоїд назвав Меган Маркл конкуренткою короля Чарльза: яка причина і до чого тут варення
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський таблоїд назвав Меган Маркл конкуренткою короля Чарльза: яка причина і до чого тут варення

Меган Маркл запустила свою лінію органічних джемів та ласощів для собак

9 липня 2024, 17:30
Поділіться публікацією:

Серед королівських інсайдерів виникли чутки про можливе суперництво між Меган Маркл і королем Чарльзом у продажу домашніх продуктів. Про це пише Mirror.

Британський таблоїд назвав Меган Маркл конкуренткою короля Чарльза: яка причина і до чого тут варення

Новий бізнес Меган Маркл: королівська конкуренція чи просто чутки

Останнім часом Меган почала продавати джеми та частування для собак під маркою American Riviera Orchard і, за чутками, шукає схвалення у Чарльза. Однак у Хайгроуві, резиденції короля, вже давно продають органічні делікатеси.

За інформацією джерел, Меган активно прагне отримати підтримку від королівських осіб, включаючи принцес Євгенію та Беатріс. ТТаке прагнення до схвалення могло б значно зміцнити її позиції на ринку.

Дженні Бонд, колишня королівська кореспондентка, вважає, що чутки про конкуренцію між брендами Меган та продукцією Хайгроува перебільшені.

" Я не думаю, що Чарльз або його маркетологи опустилися б так низько, щоб намагатися навмисно конкурувати з Меган і її командою. Навіщо Чарльзу робити все ще гірше, ніж є? . — каже вона. Також Дженні додає, що така поведінка була б недостойною короля.

Тейт, аналітик соціальних мереж, зазначає, що в Instagram очевидно, що новий проект – це особиста справа Меган. "Це Меган і тільки Меган. Це не про Гаррі, це про неї. Вона показує, що може самостійно керувати бізнесом".

Емма Кліфтон із Australian Women's Weekly упевнена, що новий бізнес Меган — це хороші новини для всіх, хто цікавиться королівським життям.

" З огляду на, з яким нетерпінням чекали передбачуваного " роману-оповідання " Меган, її перехід до ролі домашньої богині повинен означати, що у палаці пролунає кілька зітхань полегшення... поки " " .

Незважаючи на всі чутки та припущення, Меган та Чарльз продовжують свої справи, залишаючи за лаштунками питання про те, як далеко може зайти королівська конкуренція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини