Головна Новини Зірки Королевські особи Чоловіка принцеси Євгенії спіймали на яхті в обнімку з моделями
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловіка принцеси Євгенії спіймали на яхті в обнімку з моделями

Бізнесмен Джек - менеджер марки текіли Casamigos, заснованої кінозіркою Джорджем Клуні

1 серпня 2021, 18:58
Поділіться публікацією:

На чоловіка внучки британської королеви принцеси Євгенії чекає неприємне спілкування з дружиною. Як повідомляє видання The Sun, поки Євгенія перебуває вдома у Віндзорі з їхнім сином Августом, який народився 9 лютого цього року, Джека Бруксбенка сфотографували на яхті біля узбережжя італійського острова Капрі в компанії трьох гламурних жінок у бікіні — колишнього редактора журналу Glamour Рейчел Заліс та італійських моделей Марії Буччеллаті і Еріки Пелозіні.

Чоловіка принцеси Євгенії спіймали на яхті в обнімку з моделями

Принцеса Євгенія з сім'єю (фото з відкритих джерел)

Чоловіка принцеси Євгенії спіймали на яхті в обнімку з моделями - фото 2

Джека папараці сфотографували в обнімку з Марією. Сама Буччеллаті також опублікувала фото з чоловіком принцеси у себе в Instagram. А Еріка кілька разів з'являлася на палубі топлес, не соромлячись Бруксбенка й членів екіпажу.

Бізнесмен Джек — менеджер марки текіли Casamigos, заснованої кінозіркою Джорджем Клуні. На Капрі він прибув у відрядження. 35-річний Бруксбенк брав участь в організації благодійного балу.

Нагадаємо, шведська принцеса Софія почала працювати в столичній шведській лікарні "Софіахеммет" для допомоги у боротьбі з поширенням пандемії коронавірусу Covid-19. Про це повідомили у виданні Aftonbladet.

Принцеса входить до піклувальної ради приватного медичного закладу, яким керує некомерційна асоціація. В умовах кризи лікарня здебільшого надає невідкладну медичну допомогу хворим коронавірусом Covid-19.

У коледжі Софія пройшла прискорені курси за три дні, які щотижня закінчують близько 80 осіб. Директор Департаменту інформації і друку Королівського двору Маргарет Торгрен розповіла, що принцеса не контактуватиме з хворими коронавірусом, а займеться дезінфекцією обладнання та підготовкою ліків для пацієнтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

1 серпня 2021, 18:21

Да мне плевать на этих бездельников,где они,с кем и сколько.Придем к власти,все такие будут работать


Новини