Головна Новини Зірки Королевські особи Думки про самогубство та обмеження свободи: Меган Маркл розповіла про своє життя у королівській родині
commentss НОВИНИ Всі новини

Думки про самогубство та обмеження свободи: Меган Маркл розповіла про своє життя у королівській родині

Принц Гаррі та Меган Маркл розповіли з яким негативом зіткнулися під час перебування в королівському палаці

8 березня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:








Принц Гаррі та його дружина — актриса Меган Маркл наважилися та розповіли про все, що відбувалося з ними під час проживання в одному палаці з королівською сім'єю. Подружжя дало інтерв'ю телеведучій Опрі Вінфрі, передає CNN.

Думки про самогубство та обмеження свободи: Меган Маркл розповіла про своє життя у королівській родині

Меган Маркл розповіла про найгірші моменти у своєму житті. Фото: gazeta.ru

Меган Маркл розповіла, що жити та контактувати з іншими членами монаршої сім'ї, було дуже складно. Актриса шокувала не тільки глядачів, а і свого чоловіка, сказавши, що хотіла вчинити самогубство.

"Я просто не бачила рішення. Я сиділа ночами, і думала, що я не розумію, як це все це відбувається. Все це тривало тільки тому, що я дихала", — повідомила Меган.

Окрім того, актриса розповіла, що інколи королівські особи дуже негативно реагували на неї та намагалися викликати конфлікт.

"Мені було дійсно соромно сказати це в той час, і мені було соромно зізнатися в цьому, особливо Гаррі, бо я знаю, скільки він натерпівся, але я знав, що якщо я не скажу цього, то зроблю це… — і я просто не хотіла більше жити", — додала Меган.

Також Меган Маркл зазначила, що в палаці у неї забрали паспорт, права і ключі від машини.

Принц Гаррі також повідомив, що морально виснажився та втомився від королівського життя та натиску з боку преси. Ло того ж принц заявив, що не спілкується зі своїм батьком, оскільки той ігнорує його дзвінки.


Нагадаємо, що під час інтерв'ю принц Гаррі розповів, чого найбільше боїться. Відверту думку чоловіка читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що члени королівської сім'ї Великої Британії вирішили трохи заощадити та продати особисті літаки. З чим пов'язане таке рішення та на чому тепер літатиме королева, дізнавайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини