Головна Новини Зірки Королевські особи Джонсон повідомив, що королева не має серйозних проблем зі здоров'ям
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон повідомив, що королева не має серйозних проблем зі здоров'ям

Єлизавета, яка наступного року відзначить 70-річчя на троні, відома своїм міцним здоров'ям

31 жовтня 2021, 06:18
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон після розмови з королевою Єлизаветою ІІ повідомив журналістам, що вона не має серйозних проблем зі здоров'ям. Про це повідомляє Reuters.

Джонсон повідомив, що королева не має серйозних проблем зі здоров'ям

Єлизавета II (фото з відкритих джерел)

"Я розмовляв з її Високістю, вона у чудовій формі… Їй просто треба робити те, що кажуть медики та трохи відпочити. Це важливо, на мою думку. Думаю, вся країна бажає їй найкращого", – сказав Джонсон.

Він щосереди спілкується з королевою і повідомляє їй головні новини. 95-річна королева пройшла попередні медичні огляди в лікарні минулої середи після скасування візиту до Північної Ірландії. У вівторок вона відновила публічні виступи, поспілкувавшись із послами відеозв'язком із Віндзорського замку.

Єлизавета, яка наступного року відзначить 70-річчя на троні, відома своїм міцним здоров'ям. Вона досі виконує багато громадських обов'язків. Наприклад, минулого вівторка вона організувала зустріч у Віндзорському замку для бізнесменів-мільярдерів, зокрема Білла Гейтса. Новини про відміну її візиту до Глазго можуть спричинити побоювання щодо її здоров'я.

Нагадаємо,  незабаром у американського президента Джозефа Байдена відбудеться перший "європейський" вояж. З робочим візитом побуває голова Білого дому та у Великій Британії. Як повідомляє інформаційна служба ВВС, у Букінгемському палаці подружжя Байденів прийме сама королева Єлизавета II. Попередньо зустріч високопоставлених політиків має відбутися 13 червня. Цього ж дня Байден планує закінчити своє перебування у Англії. Повідомляється, що Джо Байден — уже дванадцятий за ліком американський президент, який отримав честь зустрітися з Єлизаветою II. Загалом королева проводила робочі зустрічі з усіма главами адміністрацій Білого дому, крім Ліндона Джонсона, 36-го президента Штатів. Першим американським президентом, з ким Єлизавета зустрілася ще у статусі принцеси, був Гаррі Труман.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини