Головна Новини Зірки Королевські особи Єлизавета II була проти заручин принца Вільяма і Кейт Міддлтон
commentss НОВИНИ Всі новини

Єлизавета II була проти заручин принца Вільяма і Кейт Міддлтон

Дочка Майкла і Керол Міддлтон дев'ять років чекала пропозицію руки і серця від принца Вільяма

26 червня 2021, 00:56 comments1141
Поділіться публікацією:

Єлизавета II сумнівалася в Кейт Міддлтон. Єлизавета II вважала, що вона не підходить на роль дружини принца. Про це повідомляє видання Mirror з посиланням на королівського біографа Кеті Ніколл. За словами інсайдерів, Її Величність сумнівалася, що Кейт впорається зі своїми обов'язками.

Єлизавета II була проти заручин принца Вільяма і Кейт Міддлтон

Єлизавета II (фото з відкритих джерел)

"Єлизавета II вважала, що Кейт має бути сформованою особистістю з хорошим досвідом роботи, перш ніж вступати в королівську сім'ю", — розповіла Ніколл.

Дочка Майкла і Керол Міддлтон дев'ять років чекала пропозицію руки і серця від принца Вільяма. Весь цей час Кейт намагалася не потрапляти в скандальні історії, інакше це могло раз і назавжди зруйнувати її щастя з другим в черзі спадкоємцем на британський престол. Синові Діани і Чарльза не дозволили б зв'язати своє життя з дівчиною із заплямованою репутацією.

Втім, королева стурбоване ставилася до відсутності в Міддлтон досвіду роботи і яскравою ідентичністю. До заручин обраниця Вільяма допомагала матері в сімейному магазині, а потім була закупником для модного бренду. Всупереч побоюванням Міддлтон зуміла домогтися схвалення не тільки Єлизавети II, а й усієї країни.

Як ми повідомляли раніше, Єлизавета дуже тепло привітала свого онука, принца Гаррі та його дружину з народженням дочки, яку назвали на честь її і принцеси Діани. Виявляється, що вона вже давно особисто привітала щасливих батьків, але офіційне привітання королівської сім'ї з'явилося в Instagram тільки зараз.

Після чудової звістки про те, що Гаррі і Меган знову стали батьками, світ зачекався реакції королеви Єлизавети, бо вона довго "офіційно" мовчала. Але стало відомо, що монарх, дізнавшись радісну звістку, особисто привітала Гаррі і Меган.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини