Головна Новини Зірки Королевські особи Кейт Міддлтон порушила королівський дрес-код: що не так з її образом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кейт Міддлтон порушила королівський дрес-код: що не так з її образом (ФОТО)

Образ герцогині Кембриджської викликав суперечки в мережі, бо відразу порушив два правила королівського дрес-коду: що в ньому не так

11 лютого 2022, 14:45
Поділіться публікацією:

Нещодавно герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон відвідала лондонську школу в рамках Тижня дитячого ментального здоров'я та обрала для заходу образ, який спричинив хвилю обговорення в мережі. Про це повідомляє видання Onnewstimes.

Кейт Міддлтон порушила королівський дрес-код: що не так з її образом (ФОТО)

Кейт Міддлтон / Фото: AFP 2022 / JUSTIN TALLIS

Як виявилося, вбрання герцогині Кембриджської, попри те, що було стильним та елегантним, порушувало одразу два правила королівського дрес-коду. Перше правило каже — ніякого чорного кольору. Якщо помітили, то королівські особи намагаються не вдягати вбрання чорного кольору, лише у випадку жалоби. А ще представницям королівської знаті не рекомендується носити звужені штани. Але Кейт Міддлтон знехтувала цими правилами та обрала чорні штани, які підкреслювали її талію та ноги, а також приталений жакет сірого кольору в смужки, завершивши look туфлями-човниками чорного кольору.

Кейт Міддлтон порушила королівський дрес-код: що не так з її образом (ФОТО) - фото 2

До слова, герцогиня не вперше порушує королівський дрес-код, і, зважаючи на все, це зовсім некритичний момент.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон з'явилася на червоній доріжці на прем'єрі нового фільму про Джеймса Бонда в мерехтливій золотій сукні, що нагадує металевий ансамбль принцеси Діани на прем'єрі 1985 року "Вид на вбивство".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що герцогиня Кембриджська народила трьох дітей і, як і раніше, має чудовий вигляд, і кожна її поява широко обговорюється в мережі. Прекрасний зовнішній вигляд герцогині пов'язаний з тим, чим вона харчується. Що є у раціоні герцогині?

Читай також, що Кейт Міддлтон — не просто найстильніша королівська особа, вона — найпопулярніша і найвпливовіша жінка моди у Великобританії за 2021 рік, не рахуючи таких знаменитостей, як Холлі Уіллоубі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини