Головна Новини Зірки Королевські особи Кейт та принц Вільям представили свою різдвяну листівку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кейт та принц Вільям представили свою різдвяну листівку (ФОТО)

Знімок було зроблено в Йорданії на початку цього року

10 грудня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

Різдвяну сімейну листівку  представили своїм співвітчизникам представники королівської родини Британії – герцог та герцогиня Кембриджські. Цього року основою для неї стала світлина, яка була зроблена Вільямом та Кейт під час літнього відпочинку на території Йорданії, пише ТСН.

 Кейт та принц Вільям представили свою різдвяну листівку (ФОТО)

Фото зроблено під час відпустки (фото з відкритих джерел)

Світлина королівської родини — Вільяма, Кейт та трьох їх дітей –сімейна. Вони всі разом на фоні пустелі. З батьками тут присутні Джорд, Шарлота та найменший син –Луї.  Родина і одяг підібрала легкий та нейтральний, одного стилю.

Цьогорічне різдвяне фотовітання  має відмінності з іншими різдвяними фотовітаннями, яке наймолодше королівське сімейство показувало в минулі роки. Адже ті різдвяні світлини були зроблені  вдома, подружжя герцогів Кембриджських позувало в домашньому інтер’єрі власного будинку Анмер Голл.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те,що їсть і п'є герцогиня КембриджськаГерцогиня Кембриджська народила трьох дітей та як і раніше виглядає чудово, а кожен її вихід у світ широко обговорюється в мережі. Прекрасний зовнішній вигляд герцогині безпосередньо пов'язаний з тим, що вона їсть. Відомо, що Кейт Міддлтон віддає перевагу рибі, ніж м'ясу. Севіче — страва з сирої риби є для герцогині одним із найулюбленіших, однак за святковим столом вона не відмовляється і від запеченої курки. В її раціоні завжди присутньо багато овочів. Як правило, Кейт снідає смузі з кейла, коріандру, шпинату і чорничного соку, в який також додає спіруліну. Однак, її чоловік — принц Вільям таких гастрономічних уподобань не поділяє. Одним з улюблених страв подружжя є суші з лососем.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини