Головна Новини Зірки Королевські особи Королева Данії відмовилась від своєї шкідливої звички: вона з нею прожила 66 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Данії відмовилась від своєї шкідливої звички: вона з нею прожила 66 років

Данська королева повідомила, що відмовилась від шкідливої звички з якою жила з 17 років.

20 червня 2023, 15:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Королева Данії Маргрете II розповіла, що після 66 років куріння вирішила позбутись цієї звички. Причиною такого рішення стала порада лікарів, які хвилюються через її стан здоров'я. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на данське видання MDR.

Королева Данії відмовилась від своєї шкідливої звички: вона з нею прожила 66 років

83-річна королева Данії. Фото з відкритих джерел

Данська королева не приховувала своїх поганої звички та розповіла, що курить з 17 років.

"Я почала, коли мені було 17. Мої батько й мати курили в дитинстві, і одного разу батьки запитали мене, чи не хотіла б я спробувати закурити", — розповіла Королева Данії Маргрете II.

На початку року королева запевняла, що ніколи не покине курити, адже її матір курила в 90 років. Правителька розповідала, що їй складно буде покинути курити через стаж у 66 років. Однак тепер, у віці 83-х років Маргрете II вирішила покинути цю шкідливу звичку за порадою лікарів. У лютому жінка перенесла операцію, і медики попередили її, що у разі продовження куріння вона може отримати ускладнення.

"Тепер я настільки стара, що це вже не має значення", — заявила королева.

На початку нульових, громадськість критикувала Маргрете II за поганий приклад. Згідно зі статистикою в Данії курила найбільша кількість жінок у Європі на початку 2000-х років. За чутками королева могла викурювати до 60 сигарет за день. За це данська правителька отримала неофіційне ім'я "Королева Вулкана".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти назвали ціну корони короля Чарльза, яка є одним з символів влади.

Також "Коментарі" писали про очільника Міністерства закордонних Данії Локке Расмуссена, який повідомив про те, що його країна готова прийняти саміт для обговорення миру в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини