Головна Новини Зірки Королевські особи Улюблений різдвяний фільм королеви Єлизавети II: неочікуваний вибір
commentss НОВИНИ Всі новини

Улюблений різдвяний фільм королеви Єлизавети II: неочікуваний вибір

Улюблений зимовий фільм покійної британської королеви Єлизавета II виявився культовою стрічкою у жанрі наукової фантастики.

28 грудня 2023, 15:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Багато з нас на новорічні свята мають кілька вихідних під час яких у колі сім’ї можна подивитись улюблений різдвяний фільм. Не виключенням з цього була і королева Єлизавета II, яка дивилась новорічний фільм зі своїми онуками. Однак вибір британської королеви може здивувати.

Улюблений різдвяний фільм королеви Єлизавети II: неочікуваний вибір

Який улюблений фільм Єлизавета II на Різдво. Фото з відкритих джерел

Як зазначає британське видання Express, королівська родина відмовлялась від сезонної святкової класики на Різдво та практично не дивилась у цей час такі культові фільми, як "Сам удома", "Диво на 34-й вулиці" чи "Ельф". Вибір королеви зазвичай падав на науково-фантастичний фільм "Флеш Гордон".

"Флеш Гордон" — це космічна опера про супергероїв, яка вперше вийшла на екрани у 1980 році. Історія заснована на однойменному коміксі King Features, створеному Алексом Реймондом. Фільм розповідає про зіркового захисника в регбі Флеша Гордона, який зі своїми союзниками вирушає на планету Монго, де намагається зупинити Безжального Мінга, який хоче знищити Землю.

У культовій науковій-фантастиці зіграли популярні актори того часу, зокрема Сем Дж. Джонс, Мелоді Андерсон, Орнелла Муті, Тімоті Далтон, Браян Блесд та інші. 

Преглянути трейлер улюбленого зимового фільму королеви Єлизавети II "Флеш Гордон" можна нижче: 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 7 цікавих фактів про фільм "Сам удома", які ви не знали. Виявилось, що Дональд Трамп шантажем отримав епізодичну роль у цьому новорічному фільмі. 

Також "Коментарі" писали про Нацполіцію, яка звернулась з повідомленням до українців щодо комендантської години на Новий рік. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини