Головна Новини Зірки Королевські особи Королева Єлизавета II втратила близького друга
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Єлизавета II втратила близького друга

Королівським собакам у Великобританії приділяють особливу увагу

5 грудня 2020, 03:27
Поділіться публікацією:

Королева Єлизавета II втратила ще одну зі своїх улюблених собак, пише CNN.

Королева Єлизавета II втратила близького друга

Доргі Вулкан - праворуч у верхньому ряду

Повідомляється, що доргі на ім'я Вулкан, помер у Віндзорському замку, залишивши британській королеві тільки одну собаку — доргі на ім'я Кенді.

Джерело в палаці розповіло, що втрата улюбленого вихованця засмутила королівську сім'ю.

Доргі — це помісь такси та коргі, відомої своїми характерними короткими ногами та стоячими вухами, а також своєю популярністю у королеви.

У 2018 році королева втратила Віллоу, останнього нащадка свого першого коргі Сьюзен, собаки, яку вона отримала на свій 18-й день народження в 1944 році. З чуток, Єлизавета II була так прив'язана до Сьюзен, що в 1947 році взяла собаку у весільну подорож з принцом Філіпом.

Королівські собаки ніколи не уникали уваги — чотири королівських дворняжки з'явилися разом зі своїм власником на обкладинці Vanity Fair у 2016 році.

Єлизавета II навіть з'явилася поруч з актором, який виконав роль Джеймса Бонда, Деніелом Крейгом зі своєю собакою Віллоу для ескізу, показаного під час церемонії відкриття лондонської Олімпіади 2012 року.

Крім того, всім відома любов королеви до коней і занять кінним спортом, включаючи стрибки. У червні нинішнього року вона була зображена верхи на коні в Віндзорі, на захід від Лондона, у своєму першому публічному виступі з початку локдауну на тлі пандемії коронавірусу в Великобританії. 94-річна королева каталася верхи по Хоум-парку, поруч з Віндзорським замком, одягнена в зелену куртку і яскравий шарф.

Раніше "Коментарі" писали, що королеву Єлизавету II нахабно "обчистив" буфетник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини