Головна Новини Зірки Королевські особи Сума вражає: Королеву Єлизавету II нахабно «обчистив» буфетник
commentss НОВИНИ Всі новини

Сума вражає: Королеву Єлизавету II нахабно «обчистив» буфетник

Буфетник зізнався, що частину речей продав через інтернет

1 грудня 2020, 19:55
Поділіться публікацією:

Безпрецедентний випадок стався в Букінгемському палаці — 37-річний Адамо Канто, який пропрацював там близько п'ять років буфетником, обікрав королівську сім'ю на 100 тисяч фунтів стерлінгів.

Сума вражає: Королеву Єлизавету II нахабно «обчистив» буфетник

Королева Єлизавета II (фото з відкритого джерела)

Інцидент трапився навесні, під час карантину, коли в палаці практично не було людей. Адам скористався наданою йому довірою та отримавши доступ до особистих речей королівської сім'ї, став виносити з палацу цінні речі. Всього він вкрав понад 80 предметів, зокрема сімейні знімки принців Гаррі та Вільяма, підписані ними особисто, а також цінні медалі. Втім, буфетник "обчистив" не тільки британську королеву, а і її придворних. Сума вкраденого в цілому склала 100 тисяч фунтів стерлінгів (понад 3,8 мільйона гривень).

Викрадені цінності він почав "штовхати" через популярний інтернет-магазин eBay і незабаром його оголошення помітили представники палацу, які забили на сполох.

Злодій був затриманий і зараз випущений під заставу, але його чекає судовий розгляд, який може закінчитися тюремним строком.

Представники Букінгемського палацу обурливий інцидент поки не прокоментували.

Нагадаємо, що в королівській родині існують деякі заборони й не тільки на певні дії, а й на слова. Що не заведено говорити в аристократичному колі?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у вересні 2020 року королева Великобританії Єлизавета II виграла судову тяжбу у колишнього дворецького принца Чарльза, який збирався зареєструвати свою торговельну марку The Royal Butler, що в перекладі означає "Королівський дворецький".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини