Головна Новини Зірки Королевські особи 15 маловідомих фактів про сина принца Гаррі та Меган Маркл Арчі
commentss НОВИНИ Всі новини

15 маловідомих фактів про сина принца Гаррі та Меган Маркл Арчі

Підбірка фактів про сина Меган Маркл та принца Гаррі, про які мало хто здогадується

21 листопада 2020, 03:00 comments1030
Поділіться публікацією:

Первісток Меган Маркл і принца Гаррі народився у травні 2019-го, а з того часу минуло чимало подій та змін в його родині. 

15 маловідомих фактів про сина принца Гаррі та Меган Маркл Арчі

Фото: Glamour

Нині хлопчик уже веде захоплююче життя, і в такому маленькому віці про дитину вже можна зібрати купу цікавих, але маловідомих фактів. 

1. Має унікальне ім’я — Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор. Друге ім’я гра слів імені його тата Гаррі та англійського слова "son", що означає "син", що буквально означає "син Гаррі".

2. Після народження первістка герцога та герцогині Сассекських, ім’я Арчі стало найпопулярнішим іменем 2019 року. 

3. Арчі перша дитина королівської крові, яка не отримала титул. Це рішення його батьків, які, мабуть, хотіли дати Арчі шанс на нормальне життя.

4. Арчі – рудоволосий. Цим він пішов в татка. І хоч з часом колір волосся може змінитися, поки багато шанувальників королівської родини сподіваються, що цього не станеться. 

5. Хлопчик має подвійне громадянство. Оскільки Меган Маркл зберегла своє громадянство США, а Гаррі — британець, їх син має автоматичне подвійне громадянство як для США, так і для Великобританії.

6. За Арчі зберігається право бути в списку на престол. Його батько Гаррі все ще шостий у черзі на трон, отже після нього Арчі посідає сьоме місце у списку. 

7. У майбутньому Меган Маркл та принц Гаррі створять фонд з назвою "Арчвел" на честь сина. 

8. Арчі вже впливає на світ моди. Якось хлопчик з’явився в милій шапці з помпоном, тоді ж товар був повністю розкуплений з магазину, де Меган зробила покупку. 

9. У свій перший рік хлопчик уже розбиває дівочі серця. Коли герцог та герцогиня Сассекські відвідували Південну Африку, на зустрічі з архієпископом Десмондом Туту та його дочкою Тандекою Туту-Гксаше, Арчі надзвичайно сподобався дівчинці

10. Арчі отримав смішне прізвисько від своєї мами. Коли в дитини почали різатися зубки і він почав слинити все навколо, Меган назвала його "Бубба".

11. Арчі як і його родички принцеса Беатриса та принцеса Євгенія народилися в Портлендській лікарні в Вестмінстері. Решта королівської родини народжувалися в крилі Ліндо лікарні Сент-Мері, що в Лондоні. 

12. Нащадка Меган Маркл та принца Гаррі схрестили в тому ж вбранні, що й його двоюрідних братів та сестру, дітей герцога і герцогині Кембриджських. Усіх їх охрестили в одній і тій же сукні, яка є копією сукні, виготовленої королевою Вікторією в 1841 році.

13. Батьки Арчі порушили давню традицію, коли малюк з’явився на світ. Зазвичай, коли народжуються королівські немовлята, палац випускає офіційні товари з цієї нагоди: чашки, тарілки тощо. 

14. Дитина зростає в скромних умовах. Наприклад, на його перше Різдво не було екстравагантних подарунків. Хлопчик отримав книги, ігровий манеж та кубики. 

15. Якщо Арчі зростатиме у США, в нього, скоріш за все, буде американський акцент. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що французьке радіо "поховало" Королеву Британії, тоді як Принц Чарльз випустив колекцію одягу з екологічних матеріалів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини