Головна Новини Зірки Королевські особи Меган Маркл та принц Гаррі дуже образилися на королеву через фото з дитиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл та принц Гаррі дуже образилися на королеву через фото з дитиною

Письменник процитував одну із співробітниць палацу, яка захотіла залишитися інкогніто

2 грудня 2021, 23:30 comments2447
Поділіться публікацією:

Письменник Крістофер Андерсен у своїй книзі "Брати та дружини: зсередини приватного життя Вільяма, Кейт, Гаррі та Меган" розповів дещо цікаве. 2019 року королева оглянула всі фото перед записом різдвяного привітання та заявила, що фото герцогів Сассекських з дитиною "не підходить". Письменник процитував одну із співробітниць палацу, яка захотіла залишитися інкогніто.

Меган Маркл та принц Гаррі дуже образилися на королеву через фото з дитиною

Єлизавета II (фото з відкритих джерел)

З її слів, знімки підбирала саме вона. На столі королеви стояли рамки з фото покійного короля Георга VI та принцами Чарльзом, Вільямом та Філіпом. Спочатку поряд з ними був і кадр Гаррі із сім'єю, проте Єлизавета II попросила його прибрати перед своїм різдвяним вітанням, пише mirror. Пара нібито була засмучена відсутністю їхнього сімейного знімку на столі королеви Єлизавети II під час святкової трансляції різдвяної промови монарха у 2019 році.

Водночас у Букінгемському палаці відмовилися коментувати факт, викладений Андерсеном: "Ми не коментуємо книги такого роду, оскільки це може надати їм певної форми авторитету чи довіри", – повідомили при дворі.

Нагадаємо, жорстке придушення королевою Меган Маркл після того, як вона влаштувала "істерику з тіарою", був переказаний королівським експертом в їх новій книзі. Ендрю Мортон, автор книги "Меган: принцеса Голлівуду", стверджує, що поведінка герцога та герцогині Сассексських перед весіллям викликала закид королеви. У шести нових розділах книги, вперше опублікованій у 2018 році, Мортон повідомляє, що The Times повідомила, як Меган влаштувала "істерику діадеми" незадовго до весілля. "У листопаді 2018 року, всього через кілька днів після того, як пара повернулася з успішного туру Down Under, The Times повідомила, що Меган влаштувала "істерику діадеми" незадовго до свого весілля, тому що тіара, яку вона хотіла одягнути, була недоступна" , — пише він.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини