Головна Новини Зірки Королевські особи «Напав на гостю»: племіннику королеви Єлизавети загрожує в'язниця
commentss НОВИНИ Всі новини

«Напав на гостю»: племіннику королеви Єлизавети загрожує в'язниця

Племінник королеви намагався згвалтувати свою гостю

14 січня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

У британській королівській сім'ї черговий скандал, на цей раз його винуватцем став внучатий племінник королеви Єлизавети II 34-річний граф Саймон Боуз-Лайон. Чоловіка звинувачують у спробі зґвалтування.

 «Напав на гостю»: племіннику королеви Єлизавети загрожує в'язниця

Саймон Патрік Боуз-Лайон / ФОТО: GETTYIMAGES.COM

Згідно з інсайдером, граф Саймон під час одного з прийомів, який проходив в його замку в Шотландії, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, намагався зґвалтувати 26-річну дівчину (її ім'я тримається в секреті). Після того, як гостя графа пішла до себе в кімнату, він вночі до неї вломився, стверджуючи, що хоче сказати щось важливе. Вона подумала, що щось сталося, і впустила графа до себе.

Але чоловік накинувся на неї, повалив на ліжко, став цілувати, заявивши, що хоче зайнятися з нею сексом. А коли дівчина почала чинити опір, чоловік став говорити, що вона ніхто в його будинку і не сміє йому вказувати. Але вона все-таки дала відсіч родичу королеви й вигнала його за двері. Вранці потерпіла залишила замок і подала заяву в поліцію. Саймон визнав себе винним і попросив вибачення у своєї гості, зізнавшись, що йому дуже соромно за свою поведінку.

Відомо, що 34-річного графа випустили під заставу і включили його до реєстру сексуальних злочинців. Його вирок відкладений, але в підсумку він може потрапити до в'язниці на 5 років.

Нагадаємо, що недавно королева Великобританії Єлизавета II успішно вакцинувалась від коронавірусної інфекції. Разом з нею щеплення від COVID-19 зробив її чоловік Філіп, герцог Единбурзький.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кейт Міддлтон зі значним відривом випередила Меган Маркл, і стала найстильнішою королівською особою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини