Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Ендрю позбавлений титулу та військових звань
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Ендрю позбавлений титулу та військових звань

Усі звинувачення принц Ендрю категорично відкидає

13 січня 2022, 23:37
Поділіться публікацією:

Єлизавета II позбавила обвинуваченого у зґвалтуваннях принца Ендрю титулу, військових звань та королівського патронажу. Про це йдеться у заяві Букінгемського палацу у Twitter.

Принц Ендрю позбавлений титулу та військових звань

Принц Ендрю - фото з відкритих джерел

"Зі згоди та схвалення королеви герцог Йоркський складається з військових титулів та королівських опікунських обов'язків", — йдеться у повідомленні.

Заява Букінгемського палацу відбулася після того, як стало відомо, що суд Сполучених Штатів продовжить розгляд цивільного позову проти принца. Сина британської королеви Єлизавети II, герцога Йоркського Ендрю підозрюють у сексуальному насильстві за Вірджинією Робертс Джуффре. Жінка стверджує, що 2001 року, коли їй було 17 років, Джеффрі Епштейн тричі змушував її займатися сексом із принцом.

Усі звинувачення принц Ендрю категорично відкидає. Зусилля його адвокатів закрити справу на ранній стадії не мали успіху, а суд Нью-Йорка розпочав розгляд цивільного позову проти нього.

Нагадаємо, на найбільшій виставці своїх акварелей сьогодні ентузіаст живопису принц Чарльз зазначив, що мистецтво "переносить його в інший вимір". Спадкоємець британського престолу сказав, що живопис – це "одна з найбільш розслаблюючих та терапевтичних вправ, які він знає". Нова виставка поєднує 79 картин пейзажів принца. На виставці в Лондоні, яку можна буде відвідати до середини лютого, роботи зображують сцени з французької сільської місцевості, Шотландського нагір'я та Танзанії, яка є одним з найулюбленіших місць принца для малювання, згідно з прес-релізом його освітньої благодійної організації The Prince's Foundation.

Як і його пра-пра-прабабуся, королева Вікторія I, принц є "захопленим акварелістом", який "малює, коли дозволяє його графік", згідно з його офіційним веб-сайтом. Він регулярно зображує маєтки королівської сім'ї, включаючи замок Балморал та будинок Сандрінгема, а також створив акварельні роботи в Туреччині, Непалі та швейцарських Альпах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини