Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі отримає 8 мільйонів фунтів стерлінгів на день народження: від кого подарунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі отримає 8 мільйонів фунтів стерлінгів на день народження: від кого подарунок

Принц Гаррі отримує 8 мільйонів фунтів до свого 40-річчя

9 вересня 2024, 12:37
Поділіться публікацією:

Принц Гаррі має отримати 8 мільйонів фунтів стерлінгів, коли відзначатиме своє 40-річчя. Ця сума стала доступною завдяки трасту, заснованому королевою-мати 30 років тому для своїх правнуків. Про це повідомляє Daily Mail.

Принц Гаррі отримає 8 мільйонів фунтів стерлінгів на день народження: від кого подарунок

Принц Гаррі. Фото з відкритих джерел

У 1994 році, коли Гаррі був лише десяти років, королева Єлизавета створила траст із загальною сумою 19 мільйонів фунтів стерлінгів, які були розподілені між усіма її онуками. Перші “подарунки” брати отримали в день свого 21-річчя, а другі — на своєму 40-річчі.

На момент 21-річчя кожен з братів отримав по 6 мільйонів фунтів, а сума, яку вони отримають у 40, зросте до 8 мільйонів фунтів стерлінгів. Гаррі відзначить свій ювілей 15 вересня. Кріс того, Фонд був створений також з метою допомогти королеві Єлизаветі покрити податок на спадщину за її щедрий подарунок.

На той час було створено трастовий фонд. Це був спосіб, за допомогою якого королева-мати могла відкладати гроші на той час, коли її правнуки стануть старшими, і спосіб передати частину свого стану у спадок із вигодою для оподаткування, – розповів Times колишній помічник палацу. 

Нагадаємо, член британської королівської родини, принц Гаррі побував на змаганнях  "Ігри нескорених", де був засновником. Захід відбувся в Дюссельдорфі.  На змагання представник королівської родини прибув зі своєю дружиною Меган Маркл. Саме на "Іграх нескорених" британець  спілкувався зі своїми прихильниками з України  та зворушив присутніх  щемливим  вчинком. Королівський гість побачив представника з України, що не мав ніг. Принц  наблизився до  українця, став поруч з ним на одне коліно, та обоє позували  для спільної фотографії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини