Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі та Меган Маркл більше не матимуть дітей: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі та Меган Маркл більше не матимуть дітей: що про це відомо

Таблоїди повідомили про незвичайне рішення пари

12 липня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

Меган та Гаррі вирішили, що будуть виховувати тільки двох дітей. Пара вже виховує двох своїх дітей. Старший син пари, Арчі Маунбеттен-Віндзор, народився у травні 2019 року, а молодша донька Лілібет Діана народилася 4 червня цього року. Про це пише Dailymail.

Принц Гаррі та Меган Маркл більше не матимуть дітей:  що про це відомо

Принц Гаррі та Меган Маркл (фото з відкритих джерел)

 Журналісти видання заявляють, що подружжя не планує створити велику родину. А все тому, що Гаррі та Меган розділяють ідею благодійної організації Population Matters, яка пропагує думку про те, щоб родини мали не більше двох дітей. Адже активісти переконані, що саме така кількість нащадків в сім'ях є оптимальною для збереження навколишнього середовища.

 Автори публікації пригадали, що вперше  Гаррі та Меган заговори про таке рішення під час одного свого інтерв'ю. Тоді вони підтримували кампанію благодійної організації, яка закликала створювати родини тільки з 2 дітьми для сталої кількості населення на планеті та збереження навколишнього середовища. За словами активістів, зростання населення у світі може негативно вплинути на екосистему нашої планети.

"Трохи менша сім'я знижує влив людей на Землю і дає більше шансів всім нам, нашим дітям, їхнім дітям та їх нащадкам в майбутньому  жити на здоровій планеті. Ми вдячні герцогу і герцогині за те, що вони сприйняли й зрозуміли це освічене рішення, і за те, що вони підтвердили, що маленька родина також може бути щасливою", — зазначили в організації.

Принц Гаррі та Меган від цієї благодійної організації отримають премію за таке своє рішення.  А їх рішення назвали зразком для наслідування.   

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що вийшов трейлер фільму про принца Гаррі та Меган Маркл.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини