Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі у новій ролі: дитина думала, що говорить з продавцем ялинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі у новій ролі: дитина думала, що говорить з продавцем ялинок

Продавець Джеймс Алмагер розповів, як принц Гаррі і Меган Маркл відреагували на прохання дитини

5 грудня 2020, 11:55
Поділіться публікацією:

Принц Гаррі і Меган Маркл купували різдвяну ялинку в Санта-Барбарі, коли до них підійшла схвильована дитина, яка прийняла герцога Сассекського за співробітника магазину.

Принц Гаррі у новій ролі: дитина думала, що говорить з продавцем ялинок

ФОТО: Extra.ie

Продавець різдвяних ялинок Джеймс Алмагер, який працює в Big Dave's Christmas Trees & Pumpkin Patch, розповів, що ділянка мала бути розчищений для пари, але одна сім'я таки пройшла. Продавець розповів, що Меган була дуже доброзичлива, але принц Гаррі говорив і поводився холодно.

"Меган і принц Гаррі прийшли сьогодні до мене на роботу, і ми продали їм їх різдвяну ялинку. Це було дуже, дуже цікаво. Там була одна сім'я, і їх маленький син побіг через дерева до Гаррі і запитав, чи працює він тут, не знаючи, хто це", — написав Алмагер в Twitter.

Це буде другий рік поспіль, коли принц Гаррі і Меган проводять свято окремо від 94-річної королеви Великої Британії Єлизавети ІІ і інших членів королівської сім'ї. Повідомляється, що попереднє Різдво вони провели в Канаді з матір'ю Меган Доріей Рагланд.

До свого відділення від корони Сассекси проводили кожне Різдво з моменту заручин в 2017 році в маєтку королеви в Сандрінгемі.

Як повідомляло раніше видання "Коментарі", Меган Маркл і принц Гаррі підписали контракт з Netflix. Герцоги Сассекські вирішили зайнятися сімейним бізнесом: заснувати власну продюсерську компанію. А співпраця з Netflix дасть їм прекрасну можливість створювати документальні та художні фільми, а також дитячі постановки. Виконавчий директор Netflix Тед Сарандос визнав, що для нього цей контракт дуже важливий. Він залишився шалено задоволений тим, що Меган Маркл і принц Гаррі зупинили свій вибір саме на його компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини