Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі влаштувався на роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі влаштувався на роботу

Принц Гаррі сказав, що він дуже схвильований взятою на себе відповідальністю

24 березня 2021, 03:15
Поділіться публікацією:

Офіційно принц буде прийнятий на посаду 24 березня. Принц Гаррі успішно пройшов відбір на посаду топ-менеджера стартап-компанії BetterUp (США), яка займається коучингом і надає послуги в питаннях психічного здоров'я. Про це повідомляє BBC.

Принц Гаррі влаштувався на роботу

Принц Гаррі - фото з відкритих джерел

"Я хочу допомогти впливати на життя людей. Проактивний коучинг надає нескінченні можливості для особистісного розвитку, підвищення обізнаності та всебічного поліпшення життя", — прокоментував принц Гаррі свій вибір сфери діяльності.

Гендиректор компанії Алексі Робішо повідомив, що принц Гаррі братиме участь у благодійній діяльності і займеться плануванням стратегії компанії.

Повний спектр посадових обов'язків і зарплата принца Гаррі не розголошуються.

Нагадаємо, герцог і герцогиня Сасссонська Гаррі та Меган (Маркл) очікують другу дитину. Інформацію про вагітність підтвердила прессекретар подружжя. Прессекретар зазначила, що у півторарічної Арчі з'явиться молодший брат або сестра. Це оголошення було зроблено майже через 37 років після того, як Принц Чарльз і принцеса Діана оголосили, що чекають на другу дитину — принца Гаррі. Джерело, близьке до Гаррі і Меган, зазначив, що пара розповіла своїм сім'ям раніше, ніж оприлюднити цю новину публічно в неділю, 14 лютого. Оголошення пари супроводжувалося чорно-білою фотографією, на якій пара радісно посміхалася один одному, сидячи на траві, а у Меган було видно невеликий живіт. Представник Букінгемського палацу повідомив CNN, що королева Єлизавета, Принц Філіп, Принц Чарльз і вся королівська родина в захваті від новини і бажають парі всього найкращого.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини