Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Греції одружився з дочкою мільярдера: її сукня здивувала всіх
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Греції одружився з дочкою мільярдера: її сукня здивувала всіх

На весіллі були присутні тільки батьки закоханих

15 грудня 2020, 22:15 comments2023
Поділіться публікацією:

Принц Греції одружився з дочкою мільярдера: її сукня здивувала всіх

Принц Греції і Данії Філіп і Ніна Флор | instagram

На минулих вихідних, принц Греції та Данії Філіп офіційно пов'язав себе узами шлюбу з дочкою мільярдера Ніною Флор. Церемонія була скромною і прийшла в присутності батьків закоханих.

Відомо, що 34-річний принц Філіп одружився зі своєю коханою в Санкт-Моріц — швейцарській комуні, яка вважається самим розкішним курортом країни. І місце було обрано не випадково, виявилося, що це рідне місто нареченої.

Весільна церемонія була скромною, свій шлюб принц Філіп і Ніна Флор укладали в присутності своїх батьків — короля Костянтина і мільярдера Томаса Флора. Через карантин, викликаний пандемією, закохані не могли влаштувати пишне та розкішне свято і відклали його до кращих часів, коли ситуація у світі стабілізується.

У мережі вже з'явилися перші весільні фотографії. І багато користувачів були здивовані весільною сукнею коханої принца. Для церемонії Ніна Флор вибрала теплий костюм зі спідницею молочного кольору, який доповнила білими колготками та туфлями в тон. Її зачіска також була мінімалистичною: голову нареченої прикрашав білий бант.

Користувачі зізналися, що від дочки мільярдера очікували більш пишного і розкішного вбрання. Але разом з цим, зазначили, що такий вибір сукні підкреслює її скромність, жіночність і ніжність.

Нагадаємо, що про заручини принца Греції й Данії Філіпа і Ніни Флор, які зустрічалися більше 2-х років, було оголошено на початку вересня 2020 року. Пропозицію принц своїй коханій зробив під час відпустки на грецькому острові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дочка Білла Гейтса виходить заміж за єгиптянина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини