Головна Новини Зірки Королевські особи У палаці Єлизавети II виявили бомбу
commentss НОВИНИ Всі новини

У палаці Єлизавети II виявили бомбу

Для нейтралізації підозрілого пристрою до палацу викликали саперів

25 березня 2021, 06:38
Поділіться публікацією:

За підозрою в підготовці теракту заарештували 39-річного чоловіка. Поліція Шотландії виявила підозрілий предмет, схожий на вибухівку, на території палацу Holyroodhouse в Единбурзі. Палац є офіційною резиденцією королеви Єлизавети II. Інцидент стався 23 березня, близько 20:50 в районі Палацу Холірудхаус, eadaily.com. Як повідомили поліцейські, загрози для громадськості не було.

У палаці Єлизавети II виявили бомбу

Резиденція королеви Єлизавети II в Единбурзі (фото з відкритих джерел)

"Нас викликали до палацу Холірудхаус після повідомлення про підозрілий предмет. Після проведення експертизи було проведено утилізацію вибухонебезпечних предметів. У зв'язку з інцидентом затримано 39-річного чоловіка. Загрози для громадян не було, розслідування тривають в повному обсязі", — йдеться в повідомленні поліції.

Подробиці інциденту розслідуються.

Нагадаємо, принц Гаррі і його дружина, актриса Меган Маркл, недавно дали інтерв'ю американській телеведучій Опрі Уінфрі. Під час розмови з'ясувалося, що подружжю було дуже складно жити в палаці разом з іншими членами королівської монаршої родини. У Меган Маркл навіть виникало бажання накласти на себе руки, а принц Гаррі страждав від преси. Британська королева відразу ж відреагувала на такі заяви і надала офіційний коментар. У ньому наголошується, що всієї британської сім'ї шкода, що Меган Маркл і принц Гаррі пережили такий складний період.

Члени монаршої родини навіть не здогадувалися, що останніми роками були такими важкими для подружжя. Також в повідомленні говориться, що деякі спогади пари можуть відрізнятися від реальних подій. Однак в будь-якому випадку королівська сім'я прийняла скарги і переживання до уваги. Найближчим часом все сказане Меган і Гаррі в інтерв'ю буде обговорюватися всією сім'єю в приватному порядку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: eadaily.com
comments

Обговорення


Новини