Головна Новини Зірки Королевські особи У принца Гаррі і Меган Маркл народилася дочка: як її назвали
commentss НОВИНИ Всі новини

У принца Гаррі і Меган Маркл народилася дочка: як її назвали

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл вдруге стали батьками: дівчинку назвали на честь прабабусі

6 червня 2021, 20:30
Поділіться публікацією:

У королівській родині знову поповнення: 36-річний принц Гаррі та 39-річна Меган Маркл вдруге стали батьками. Радісна подія відбулася ще в п'ятницю, 4 червня, в одному з пологових будинків Каліфорнії.

У принца Гаррі і Меган Маркл народилася дочка: як її назвали

принц Гаррі і Меган Маркл (фото з відкритих джерел)

Колишні герцог і герцогиня Сассекські назвали дівчинку Лілібет Діана Маунтбаттен-Віндзор, в честь прабабусі, Її Величності Королеви, сімейне прізвисько якої Лілібет, а друге ім'я Діана, було вибрано на честь покійної бабусі — принцеси Уельської.

В офіційній заяві говориться, що зараз Меган Маркл і малятко знаходяться вдома і відчувають себе добре. Дівчинка, до слова, народилася вагою близько 3,5 кілограм.

Відзначимо, що колишні герцоги Сассекські про майбутнє поповнення в родині повідомили в лютому поточного року, опублікувавши фотографію, на якій Меган Маркл не приховує свій животик. Королівська родина була щиро рада за подружжя і побажала їм всього найкращого. Пізніше принц Гаррі та Меган Маркл оголосили, що очікують дівчинку.

Нагадаємо, що принц одружився з американською актрисою Меган Маркл у 2018 році й у зв'язку з цим отримав титул герцога Сассекського. А 6 травня 2019 року у подружжя народився син, якого назвали Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор. Він став сьомим в черзі на королівський престол.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в листопаді 2020 року Меган Маркл зізналася, що у неї стався викидень. Знаменитість розповіла, що це сталося влітку. За її словами, вона встала і підійшла до свого сина, але відчула різкий біль, від якого присіла, тримаючи на руках свого первістка. Пізніше вони з принцом Гаррі поїхали в лікарню і дізналися, що втратили малюка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини