Головна Новини Зірки Королевські особи Як вболівали за збірну Англії принц Вільям і Кейт Міддлтон разом із своїм старшим сином (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вболівали за збірну Англії принц Вільям і Кейт Міддлтон разом із своїм старшим сином (ВІДЕО)

Реакція 7-річного принца Джорджа на матч Англії з Італією вразила світ

12 липня 2021, 20:43
Поділіться публікацією:

У фіналі чемпіонату Європи з футболу збірну Англії прийшли підтримати принц Вільям, Кейт Міддлтон разом зі своїм 7-річним сином, принцом Джорджем Кембриджським. Нещодавно стало відомо, що старший син королівської пари — фанат футболу. Відтак, він не зміг пропустити історичний матч. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на закордонні ЗМІ.

Як вболівали за збірну Англії принц Вільям і Кейт Міддлтон разом із своїм старшим сином (ВІДЕО)

Принц Вільям, Кейт та принц Джордж (фото з відкритих джерел)

На стадіоні Уемблі, що знаходиться в Лондоні, Джордж разом зі своїми батьками дуже активно підтримували свою команду. Користувачів соціальних мереж особливо вразила щира реакція маленького принца на гол та програш національної збірної.

 За кілька годин відео з 7-річним принцом Джорджем розлетілося світом. У ролику видно, як емоційно принц реагує на перший гол, який забили футболісти національної збірної у ворота суперників. Судячи з відео, для нього похід на цей важливий матч разом з батьками став дуже важливою подією. Хлопчик дуже щиро та по дитячому реагував на матч, всупереч тому, що членів монаршої родини з дитинства навчають бути стриманими.

 Мережу вразили дитячі емоції Джорджа — радість після голу, обійми з батьками та глибоке розчарування після того, як збірна Англії поступилася у фіналі італійській команді.

"Вся Англія зараз — це принц Джордж", — прокоментували відео з юним принцом дописувачі соцмережі.

Деякі  з них наголосили, що розчарування стане для Джорджа важливим уроком в житті, адже йому потрібно навчитися приймати сумні та радісні події.  

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що збірна Англії у фіналі Євро-2020 поступилася команді з Італії.

Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3: 2. Основний час закінчився з рахунком 1: 1 — футболіст збірної Англії Люк Шоу забив перший гол на другій хвилині матчу, автором другого голу на 67-й хвилині став італієць Леонардо Бонуччі. Відзначимо, Євро-2020 проходив з 11 червня по 11 липня 2021 року. Чемпіонат повинен був відбутися з 12 червня по 12 липня 2020 року, але через пандемію коронавірусу його перенесли на рік. Фінальний матч відбувся 11 липня 2021 року в Лондоні на стадіоні "Уемблі". У ньому зустрілися збірні Італії та Англії, які стали переможцями в півфінальних матчах 6 і 7 липня 2021 року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини