Якому правилу зобов'язані слідувати всі жінки королівської сім'ї

Названо найдивніше правило, яким зобов'язані слідувати всі жінки королівської сім'ї: у чому воно полягає

Члени королівської сім'ї повинні слідувати певним правилам етикету, і вони накладають більші обмеження на представниць династії Віндзорів, ніж на осіб чоловічої статі. Деякі правила є досить дивними.

Видання Marie Claire розповіло, що жінкам із королівської родини потрібно "правильно" спускатися сходами, щоб виглядати жіночно та елегантно. І це стосується не лише спусків у палацах, а й на трапі літаків. Представниці династії Віндзорів повинні тримати підборіддя строго паралельно до землі, а руки - з боків і в жодному разі не дивитися під ноги під час ходьби. Якщо є бильця, жінка може злегка на них спертися для рівноваги.

Здавалося б, така дрібниця, але вона може "вдарити" по репутації, тому представниць королівської сім'ї Великобританії вчать етикету ще з юного віку і ставляться до цього особливо ретельно.

Нагадаємо, що образ герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, в якій вона з'явилася в лондонській школі в рамках Тижня дитячого ментального здоров'я, викликав суперечки в мережі, бо одразу порушив два правила королівського дрес-коду: що в ньому було не так

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Єлизавета II офіційно оголосила ім'я наступної королеви Великої Британії. Про це йдеться у повідомленні Букінгемського палацу, присвяченому 70-річному ювілею монарха на королівському троні.

Читайте також, що принц Гаррі заявив, що пішов з королівського життя, тому що британська преса "руйнувала" його психічне здоров'я. Він сказав, що віддав би перевагу такому королівському життю, як у серіалі Netflix "Корона", а не опублікованому в газетах.