Головна Новини Зірки персона Єлизавета II назвала ім'я наступної королеви Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Єлизавета II назвала ім'я наступної королеви Британії

Її Величність Єлизавета II назвала ім'я наступної королеви Британії: і це не дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон

6 лютого 2022, 13:55
Поділіться публікацією:

Єлизавета II офіційно оголосила ім'я наступної королеви Великої Британії. Про це йдеться у повідомленні Букінгемського палацу, присвяченому 70-річному ювілею монарха на королівському троні.

Єлизавета II назвала ім'я наступної королеви Британії

Єлизавета II (фото з відкритих джерел)

Рівно 70 років тому у 25-річному віці Єлизавета II стала Королевою Великої Британії та Північної Ірландії. Сьогодні, 6 лютого, королівська сім'я святкує цей ювілей і вшановує Її Величність приємними побажаннями. Сама ж королева вирішила розкрити багаторічну інтригу та розповіла, хто одягне корону після неї.

У мережі раніше ходили чутки, що цей титул дістанеться дружині принца Вільяма Кейт Міддлтон, але ні, Єлизавета II хоче, щоб титут королеви-консорта отримала герцогиня Корнуольська Камілла після того, як її син Чарльз зійде на престол.

"І тоді, коли прийде час, мій син Чарльз стане королем, я знаю, що ви надасте йому та його дружині Каміллі таку саму підтримку, яку ви дали мені. І я щиро бажаю, щоб, коли прийде час, Камілла була відома як королева -консорт, оскільки вона продовжує свою вірну службу", — наголошується у зверненні Єлизавети II.

Нагадаємо, що королева Єлизавета II намагається дотримуватися правильного харчування, вона не гурман, любить прості та смачні страви. Меню британської королівської сім'ї не змінюється вже багато десятиліть, але є один продукт, який у раціоні її Величності ніколи не зустрінеш.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кейт Міддлтон образилася на королеву Єлизавету через те, що маму Меган Маркл прийняли у сім'ї краще, ніж маму Міддлтон.

Читайте також, від якої хвороби страждала Єлизавета II у дитинстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини