Головна Новини Зірки Королевські особи Здоров'я королеви Британії похитнулося: Єлизавета II ходить з тростиною (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Здоров'я королеви Британії похитнулося: Єлизавета II ходить з тростиною (ВІДЕО)

Жодних коментарів з резиденції королеви не надходило

12 жовтня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:








Королева Великобританії  сьогодні, 12 жовтня вперше прийшла з тростиною на офіційний публічний захід, який відбувся у Вестмінстерському абатстві. Її супроводжувала її донька принцеса Анна. Про це інформує Daily Mail.

Здоров'я королеви Британії похитнулося:  Єлизавета II ходить з тростиною (ВІДЕО)

Єлизавета II (фото з відкритих джерел)

 Монарша особа країни була запрошена на урочистість – святкову службу до сторіччя створення королівського британського легіону.

Працівники медіа зауважили, що висока гостя взяла тростину в руки, як тільки зійшла зі свого авто. Але, чи стались якісь погіршення в стані здоров’я 95-літньої королеви, що вона тепер використовує тростину для полегшення ходи – невідомо. Немає ніяких коментарів з резиденції королеви.

Важливо, що дорога до  абатства в самому центрі столиці Великобританії вимощена бруківкою з каменя, який різного розміру. Тому монарша особа взяла тростину, аби їй комфортніше було йти.

Зайшла Елизавета ІІ до собору так само більш коротшою дорогою, зі сторони кутка поетів в його південній частині. Хоч гості такого високого статусу йдуть, як правило, через головні Західні двері.

Монарша особа країни  разом з принцесою Анною відстояла урочисту службу  разом з ветеранами, їх рідними та військовими королівського британського регіону.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на чому економить королева Єлизавета II.Коронакриза вдарила по всьому населенню світу. Монархи не виняток. Відтак члени королівської сім'ї Великої Британії вирішили трохи заощадити та продати особисті літаки. Відтак у королеви Єлизавети II залишиться тільки вертоліт AW-109. Британські ЗМІ припускають, що повітряний транспортний засіб монархиня буде ділити з прем'єром Борисом Джонсоном. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини