Головна Новини Зірки персона "А що ми там робимо": Галкін відреагував на ракетний удар по Одесі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"А що ми там робимо": Галкін відреагував на ракетний удар по Одесі (ВІДЕО)

Російський гуморист і шоумен Максим Галкін розкритикував владу РФ і висловився про ракетний удар по Одесі

24 квітня 2022, 14:25 comments2236
Поділіться публікацією:

Відомий гуморист та шоумен Максим Галкін став одним із небагатьох артистів Росії, які засудили Путіна та його вторгнення на українські території. На своїй сторінці в Instagram він опублікував відео, в якому розповів про ракетний удар по Одесі.

"А що ми там робимо": Галкін відреагував на ракетний удар по Одесі (ВІДЕО)

Максим Галкін (фото з відкритих джерел)

Після вторгнення Росії на українські території гуморист Максим Галкін разом з Аллою Пугачовою та дітьми виїхав до Ізраїлю і не став мовчати про злочини, які скоює влада Росії.

Максим Галкін висловив обурення, що священники РПЦ, які разом з офіційними особами моляться за мир та везуть до Москви Благодатний вогонь, можуть одночасно підтримувати війну в Україні та здійснювати ракетні удари по містах. Зокрема, Одесі, яка 23 квітня постраждала від атаки.

"Напередодні Великодня летять російські крилаті ракети в житловий будинок в Одесі. Гине сім'я, гине тримісячна дитина. Ось як це? Поясніть мені. Крилаті ракети взагалі не повинні прилітати в житлові будинки, ні в будні, ні у свята", — сказав гуморист.

Також шоумен розповів, що чув одну з версій, згідно з якою, за даними російських ЗМІ, ракета потрапила до житлового будинку, бо її збила українська ППО.

"Тобто, не повинно працювати ППО і тоді все буде добре? У такій кількості страшних речей винна Росія, і при цьому каже, що не винна. Звірства у Бучі – це не ми, Маріуполь зрівняли із землею – це не ми, в Одесу летить ракета — це ми, але не зовсім ми. Все не ми. А ми що там робимо?", — наголосив Галкін.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через ворожі обстріли Одеси, як повідомив Голова ВП Андрій Єрмак, п'ятеро людей загинули (серед убитих тримісячна дитина) і ще 18 було поранено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини