Головна Новини Зірки персона Адель зізналася, ким зайнято її серце
commentss НОВИНИ Всі новини

Адель зізналася, ким зайнято її серце

Про це співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram

29 жовтня 2020, 16:23
Поділіться публікацією:

Після того, як британська знаменитість розлучилася зі своїм чоловіком Саймоном Конеккі, її не раз бачили в компанії зіркових колег. Однак сама співачка не поспішала ділитися подробицями свого приватного життя, передає видання lux.

Адель зізналася, ким зайнято її серце

Адель. Фото: lux.fm

Відомо також, що не так давно шанувальники були впевнені в тому, що Адель закрутила роман з репером під псевдонімом Skepta. Варто зазначити, що до цього у нього були стосунки з Наомі Кемпбелл.

Але настав той день, коли артистка нарешті вирішила розповісти фанатам, що насправді відбувається на її любовному фронті. Потаємною інформацією вона поділилася на своїй сторінці в соціальних мережах.

Нову публікацію зірка вирішила написати для того, щоб висловити велику подяку всім тим, хто підтримав її феєричне повернення на телебачення. Але фанати звернули увагу на останні рядки її повідомлення:

"Я повертаюся у свою печеру, щоб бути (холостою) дамою з котами!", — написала Адель.

З цих слів випливає висновок, що на цей момент серце британської співачки вільно, і вона просто хоче сповна насолодитися своєю свободою і незалежністю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Адель вперше зізналася, завдяки чому їй вдалося схуднути. Популярна виконавиця стала ведучою розважального шоу Saturday Night Live. Вона зізналася, це була її мрія, тому перед ефіром програми вона сильно нервувала. Програму вона почала зі свого зізнання про те, завдяки чому їй вдалося скинути зайву вагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини