Головна Новини Зірки персона Ахеджакова розповіла, як змінився путін за 16 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Ахеджакова розповіла, як змінився путін за 16 років

Ахеджакова в черговий раз засудила війну в Україні

27 квітня 2022, 18:27 comments1196
Поділіться публікацією:

Зірка сцени Росії Лія Ахеджакова показала фотознімок 16-річної давності, на якому миті ювілейних урочистостей  театру "Современник". На світлині є присутнім  і глава Кремля володимир путін.

Ахеджакова розповіла, як змінився путін за 16 років

Акторка вкотре засудила дії путіна (фото з відкритих джерел)

В  тексті до світлини артистка зазначила, що  в той час  віддала свій голос  на президентських виборах за  Путіна, але тепер зрозуміла, що  такі дії були помилковими.

"З того моменту пройшло 16 років. За цей час володимир володимирович змінився до невпізнання. Він перетворився з людини, яка щиро любить свій народ і країну, бажає їм тільки добра, і робить для цього все, в людину, яка ображено і закомплексовано влаштовує війни за бажання країн піти в інший бік, трощачи і ламаючи тисячі (якщо не мільйони) доль", — висловила свою думку Ахеджакова.

Ще популярна артистка додала, що в ті часи вона висловлювала  підтримку  путіну, бо була переконана, що ця людина  пішла у владу з благородними ідеями. Проте тепер  вона розгледіла справжню суть російського президента.

"Але через 16 років маски скинуті. Звичайно, вони були скинуті ще в 2014 році, з початком війни на Донбасі. Але зараз вони скинуті повністю і ми, весь світ, побачили, що ховалося під нею весь цей час", — написала зіркова артистка.

Важливо, що Ахеджакова бажає  громадянам України бути  витриманими. Вона переконана, що Україна прокладатиме  свій шлях, а її жителі  самі будуть  вершити свою національну історію. Хоч це може стати реальністю вже не за її життя. Тому  діти теперішніх українців  будуть продовжувати  обраний курс, що вибрали і намагались перетворити в реальність їх батьки..

"Нехай синьо-жовтою державою пишається весь світ. Нехай Крим і Донецьк з Луганськом повернуться у свій рідний дім. Нехай всі, хто пролив і продовжує проливати кров на українській землі, відповість за це повною мірою",- завершила Ахеджакова.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що путін змінює куратора "ЛДНР".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/akhedzhakova1938
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини