Головна Новини Зірки персона Ахтем Сеітаблаєв зізнався, скільки заробляє під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Ахтем Сеітаблаєв зізнався, скільки заробляє під час війни

Сеїтаблаєв зазначає, що його загальний місячний дохід коливається від 35 до 50 тисяч гривень.

сьогодні, 12:48
Поділіться публікацією:

Ахтем Сеітаблаєв, відомий український режисер та актор, знайшов спосіб поєднувати свої професії з військовою службою. З початку повномасштабного вторгнення він приєднався до ЗСУ. В останньому інтерв'ю Ахтем поділився, які у нього доходи під час війни, та розповів про свою роботу, яка допомагає заробляти.

Ахтем Сеітаблаєв зізнався, скільки заробляє під час війни

Ахтем Сеітаблаєв: заробітки на фронті та в кіно під час війни

Півтора роки тому Ахтем приєднався до управління комунікації штабу командування сил територіальної оборони. Він очолює відділ "Тро медіа", де займається створенням документальних відео, освітніх програм та фільмів. Ця робота вимагає від нього поїздок на передову.

"Як військовослужбовець, я заробляю 21 тисячу гривень на місяць, – пояснює Ахтем. – Крім цього, мені платять за зйомки та викладання, а також консультації. Викладання приносить мені 12-15 тисяч гривень."

За словами Сеітаблаєва, його загальний дохід на місяць коливається від 35 до 50 тисяч гривень. Однак він зізнається, що на заощадження нічого не залишається.

"Я витрачаю стільки ж, скільки заробляю. Життя під час війни робить нас все більш залежними від поточних обставин."

Читайте також на порталі "Коментарі" — лідер українського гурту "Антитела", Тарас Тополя розповів, що заробляє понад 5 тисяч доларів щомісяця. Він разом із колегою з групи веде успішний бізнес, подробиці якого вирішили поки що тримати в таємниці.

"Коментарі" раніше писали, що найбільш високооплачуваним українським спортсменом 2024 став боксер Олександр Усик, який заробив 54 млн доларів. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на звіт Forbes.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини