Головна Новини Зірки персона Акторка Ребел Вілсон розповіла, як їй вдалося схуднути на понад 20 кг
commentss НОВИНИ Всі новини

Акторка Ребел Вілсон розповіла, як їй вдалося схуднути на понад 20 кг

Знаменитість змогла досягти бажаної позначки у вазі менше, ніж за рік

2 грудня 2020, 10:28 comments8132
Поділіться публікацією:

Історія боротьби із зайвою вагою австралійської актриси Ребел Вілсон стала однією з найбільш обговорюваних тем в Мережі. У січні 2020 року знаменитість оголосила "Рік здоров'я", і з того часу регулярно інформує своїх шанувальників про досягнення в схудненні.

Акторка Ребел Вілсон розповіла, як їй вдалося схуднути на понад 20 кг

ФОТО: З відкритих джерел

У своєму крайньому пості в Instagram актриса заявила, що їй вдалося досягти бажаного ваги. Таким чином Вілсон випередила графік схуднення і змогла знизити вагу до 75 кілограмів менше, ніж за рік, при цьому втратити понад 20 кілограмів.

Акторка Ребел Вілсон розповіла, як їй вдалося схуднути на понад 20 кг - фото 2

Акторка Ребел Вілсон розповіла, як їй вдалося схуднути на понад 20 кг - фото 3

"Попри те, що мова йде не про кількість ваги, а про те, щоб бути здоровим, мені потрібно було отримати відчутний вимір  якмети, і це було 75 кг", — написала Ребел Вілсон.

Актриса використала кілька стратегій для схуднення. За словами її особистого тренера Джоно Кастано Асеро, Вілсон тренувалася шість-сім разів на тиждень, доповнюючи свої тренування щоденними кардіовправами. Тренер актриси також порадив всім охочим знизити вагу, проходити по 10 тисяч кроків на день, адже це сприяє прискоренню схуднення.

Ребел Уіслон також розповідала про дотримання дієти, а саме про впровадження методу Майра у свою програму схуднення. Він привів до конструктивних змін в її звичках харчування. Вона познайомилася з обмежувальною програмою зниження ваги, яка заснована на поліпшенні здоров'я кишківника.

Створена лікарем програма фокусується на цільних продуктах з високим вмістом лугів, призначених для зменшення запальних процесів. Це допомагає позбавитися від зайвої ваги, уникаючи при цьому м'яса, молочних продуктів, більшості зернових і оброблених харчових продуктів, а також кофеїну та алкоголю.

Сама актриса визначила емоційне переїдання як причину свого щоденного споживання 3000 калорій (що вище, ніж рекомендовано керівними принципами суспільної охорони здоров'я), які заважали їй успішно схуднути в минулому.

Раніше "Коментарі" розповідали про п'ять продуктів, які прискорюють схуднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владислав

4 серпня 2021, 21:27

Добрый день Нашел интересную статью о быстром похудении, отлично дополняет эту https://save24.me/article/34-yak-skhudnuty-shvydko-sm-chno-i-bez-sportu , может кто-то заинтересуется

Виктория

4 грудня 2020, 09:15

Натуральные растительные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини