Головна Новини Зірки персона Активний прихильник Путіна і режиму Кремля: помер відомий український актор
commentss НОВИНИ Всі новини

Активний прихильник Путіна і режиму Кремля: помер відомий український актор

Михайло Голубович помер у 79 років

10 жовтня 2023, 22:55 comments2368
Поділіться публікацією:

Помер відомий в нашій країні  актор Михайло Голубович, йому було 80 років. Що стало причиною  смерті актора невідомо. Але  останнім часом  він  виступав за підтримку Росії.

Активний прихильник Путіна і режиму Кремля: помер відомий український актор

Михайло Голубович (фото з відкритих джерел)

Ще  в 2014 році  Голубович мешкав в місті  Луганськ.  В час окупації  актор продовжував   працювати  в Луганську і  відомий тим, що прославляв  кремлівського диктатора Путіна. Багато років Голубович був керівником  Луганського академічного українського музично драматичного театру.

В  час війни  він організовував виступи для  окупантів,  організовуючи для них дозвілля і не переймався, що вони  знищують українців, хоч сам відомий митець народивсь і  провів дитячі роки на території   Черкаської області.

Сьогодні відомо і те, що  Михайло  Голубович  досить часто  грав у фільмах  представників  українського козацтва. Важливо, що цього року він  ще й  отримав від РФ звання "Заслужений діяч мистецтв Російської Федерації".

Відомий актор відомий за своїми ролями в  таких кінофільмах,  як "Пропала грамота", "Дума про Тараса Бульбу", "Дорога на Січ", "Козаки йдуть" та інших. Завдяки цим роботам він став популярним в нашій країні.

 В квітні минулого року, в час  продовження російського вторгнення, Голубович втрапив під санкції Євросоюзу, а також його включили до списку санкцій Канади "за співучасть у триваючих порушеннях суверенітету та територіальної цілісності України з боку російського режиму". 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла відома російська акторкаВ Російській Федерації  померла  ще одна знаменитість — російська  актриса Ірина Мірошниченко. Вона пішла з життя у відділенні  реанімації, їй було  82  роки.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини