Головна Новини Зірки персона Актор і захисник: Олег Іваниця розповідає про службу на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Актор і захисник: Олег Іваниця розповідає про службу на фронті

Від театральних декорацій до військових окопів: шлях Іваниці

11 липня 2024, 19:01
Поділіться публікацією:

Олег Іваниця, відомий актор в "Дизель Шоу", тепер захищає Україну на передовій. Після двох років служби на сході, де йому вдалося збити ворожий дрон, він переведений в зенітно-кулеметний підрозділ і зараз захищає небо над Київщиною від дронів ворога.           

Актор і захисник: Олег Іваниця розповідає про службу на фронті

Актор і захисник: Олег Іваниця розповідає про службу на фронті

Перехід Олега Іваниці від актора до солдата був несподіваним. В інтерв'ю Іваниця згадав, як його мрія про службу в армії посилилася після успішної місії зі знищення ворожого дрона. Цей досвід надихнув його продовжувати службу, уже у зенітному підрозділі.              

На сході Іваниця був кулеметником, і цей досвід допоміг йому у новому підрозділі, де він і його команда займаються знищенням ворожих БПЛА. Він розповідає, що на передовій він відчуває сильну підтримку від своїх побратимів, з якими разом переживає важкі часи та радіє маленьким перемогам.

Актор і захисник: Олег Іваниця розповідає про службу на фронті - фото 2

"Коли ми були на сході, мені вдалося збити ворожий дрон з вибухівкою. Він висів над позиціями. Я почав мріяти про ППО, і мені вдалося перевестися. Я зараз у зенітно-кулеметному підрозділі. Тобто це не ракети, не якісь складні машини. Це просто пацики з кулеметами на пікапах, які в основному займаються "шахедами". Я, в принципі, і в попередньому підрозділі був кулеметником", — розповів артист.

Раніше "Коментарі" писали, що відомий український письменник кримінальних романів Мартін Якуб розповів, що вступив до лав Збройних Сил України (ЗСУ). 43-річний автор, відомий своїми захопливими творами, такими як "Не твоє собаче діло" і "Мертві моделі", поділився новиною на своїй сторінці у Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини