Головна Новини Зірки персона Актор Тарас Цимбалюк одружився: що відомо про його обраницю
commentss НОВИНИ Всі новини

Актор Тарас Цимбалюк одружився: що відомо про його обраницю

Його дружиною стала дівчина на ім'я Тіна

7 липня 2021, 19:01 comments1280
Поділіться публікацією:

Відомий український актор Тарас Цимбалюк більше не холостяк. Тепер він — одружений чоловік. Його обраницею стала улюблена дівчина Тіна. Про щасливу подію в їхньому спільному житті написала його кохана на своїх сторінці в Instagram.

Актор Тарас Цимбалюк одружився: що відомо про його обраницю

Тарас Цимбалюк (фото з відкритих джерел)

Тіна поділилася з користувачами соціальної мережі подробицями весілля з актором. Вона розповіла, що вони розписалися 3 липня, через три роки після їхнього знайомства. Свято відбулося в колі рідних і близьких за межами Києва.

"Вийшла заміж за кращого хлопця на світі. 3 липня — рівно три роки нашим відносинам. Тепер — це день нашого одруження. Відсвяткували його в колі близьких і рідних", — повідомила вона.

Тіна також зізналася, що взяла прізвище свого чоловіка. Тепер вона вже офіційно — Тіна Цимбалюк.

"Тепер шансів назвати мене Тонею не залишилося. Тому що Антоненко Тіна іноді виходила Тонею. Тому прошу любити й жалувати — Тіну Цимбалюк", — заявила вона.

Про обраницю відомого українського актора відомо небагато. З її профілю в соцмережі стало відомо, що вона за професією — візажист. Дівчина пильно стежить за своїм тілом і здоров'ям загалом Красуня обожнює подорожувати й публікувати свої відверті фотографії. На її сторінці дуже багато спільних фотографій із Тарасом Цимбалюком.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Тарас Цимбалюк чесно розповів, чому розпався його перший шлюб, в інтерв'ю для програми "Зоряний шлях". Актор зізнався, що тільки у 29 років зрозумів, що таке справжня любов. І це попри те, що він вже був в офіційному шлюбі, який тривав два роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини