Головна Новини Зірки персона Актор Юрій Феліпенко розповів чому став добровольцем
commentss НОВИНИ Всі новини

Актор Юрій Феліпенко розповів чому став добровольцем

Актор Юрій Феліпенко тепер захищає Україну в лавах ЗСУ

27 червня 2024, 17:30
Поділіться публікацією:

Юрій Феліпенко, відомий своїми ролями у популярних серіалах "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу", ще у квітні цього року Юрій став частиною Збройних сил України. Актор розповів, що вирішив не чекати на заклик, а сам записався в армію, підкреслюючи своє бажання брати активну участь у захисті країни.

Актор Юрій Феліпенко розповів чому став добровольцем

Актор Юрій Феліпенко пояснив, чому добровільно мобілізувався

Наразі Юрій Феліпенко у складі батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів (БПАК) "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади

“Я пішов добровольцем, мені не приходив повістка, у мене не було броні. Мобілізувався, пройшов базову загальновійськову підготовку. А оскільки я спочатку пройшов рекрутинг і мені сказали, що "Ахілес" бере мене до себе. Тому після базової загальновійськової підготовки, яку проходять абсолютно всі військовозобов'язані, коли їх мобілізують, мене не забрали невідомо куди, а забрали саме до "Ахілеса". Як домовлялися, так і сталося, – розповів він.

Юрій Феліпенко поділився, що його рішення добровільно приєднатися до армії дало йому впевненість у тому, що він перебуває там, де має бути, та виконує свій громадянський обов'язок. Актор зазначає, що такий крок забезпечує йому внутрішній спокій та впевненість у правильності своїх дій, що для нього важливо як для особистості, так і для громадянина.

Крім того, актор розповів, що вже з 2014 року думав про службу. Але тоді йому не вистачило сміливості. Наразі, набравшись досвіду, Юрій відчуває, що готовий захищати свою країну.

Раніше “Коментарі” писали, що фронтмен українського гурту Our Atlantic, Віктор Байда, вступив до Збройних Сил України . Він розповів у Instagram, що скоро приступить до військових навчань, хоча початок його шляху до армії було складним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини