Головна Новини Зірки персона Актора з України, який підтримав Путіна, вигнали з Грузії
commentss НОВИНИ Всі новини

Актора з України, який підтримав Путіна, вигнали з Грузії

Віталій Гогунський підтримав війну

10 серпня 2023, 22:10 comments1517
Поділіться публікацією:

Російську  зірку, що  родом з України  Віталія Гогунського, що став відомим за роллю  у  відомому російському телесеріалі "Універ" , як спортсмен Кузя, не впустили в Грузію.

Актора з України, який підтримав Путіна, вигнали з Грузії

Віталій Гогунський (фото з відкритих джерел)

Як інформує  Обозреватель,  актора зупинили вже  на літовищі  і відправили  звідки приїхав, знову   повернули до терористичної  Росії. ЗМІ  стверджує, що про це дізнались   російські пропагандисти,  вже пізніше цю   подію підтвердив журналістам  і директор згадуваного актора.

"Актора Віталія Гогунського не пустили до Грузії. На відео він вже сумний, пониклий і тверезий летить в бізнесі зворотним рейсом до Москви", – повідомили російські ЗМІ.

Повідомляють, що знаменитість з  "Універу" заводили в літак під наглядом прикордонного конвою в тбіліському аеропорту. Як коментує  директор Гогунського, тамтешня влада  прийняла рішення   не пустити його до Грузії  "з політичних причин". Мабуть, зіркового актора  "попросили" з грузинської території за  активну підтримку кремлівського режиму РФ і, особисто, Путіна.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український актор підтримав Путіна та війну в Україні. Ексзірка  кіносеріалу "Універ" Віталій Гогунський, що  родився в Україні, як виявилось, нікому не потрібний зараз  в Росії  і  тепер  прислужує  Кремлю. Актор підтримав  кремлівську  агресію і вже побував на окупованій Донеччині. Зірка серіалу не зважає на те, що родом з Кременчука, який  влітку минулого року  окупанти  потужно обстрілювали, він  вихваляє злочинний кремлівський режим.

При цьому,  після завершення серіалу  "Універ" про нього починають забувати. Покликали  тільки  для інтерв'ю, щоб обговорювати  подробиці скандального  розлучення. Опісля  зіркової  популярності, що приніс  серіал, актору  непросто звикнути  до реальності, що про нього починають забувати.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини