Головна Новини Зірки персона Актори, яких звільнили за те, що вони «бовкнули зайвого»
commentss НОВИНИ Всі новини

Актори, яких звільнили за те, що вони «бовкнули зайвого»

Стало відомо, які голлівудські знаменитості залишилися без роботи тільки тому, що мали необережність «бовкнути зайвого»

6 травня 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

Актори, яких звільнили за те, що вони «бовкнули зайвого»

Яких відомих акторів звільнили через одну фразу (фото з відкритих джерел)

Знаменитостям потрібно стежити не лише за своїм зовнішнім виглядом, а й за тим, що вони говорять, адже іноді одна кинута або написана ненароком фраза може коштувати кар'єри. Про це не з чуток знають деякі голлівудські актори.

Еванджелін Ліллі

Зірка культового драматичного серіалу "Залишитися в живих" Еванджелін Ліллі в розпал пандемії коронавірусу вирішила в соціальній мережі поділитися своїми філософськими роздумами. Актриса написала, що її сім'я не дотримується самоізоляції, тому що усе це — вигадка.

Шанувальники Еванджелін дуже розлютилися. Актриса поспішила вибачитися за свої висловлювання, але було запізно. Кіностудія Marvel, з якою вона співпрацювала, урізала час екранного персонажа акторки в новому фільмі "Людина-Мураха".

Актори, яких звільнили за те, що вони «бовкнули зайвого» - фото 2

фото:
Legion-Media

Джина Карано

На початку 2021 року зірка "Мандалорця" Джина Карано знищила свою репутацію одним постом у соцмережі Instagram. Знаменитість порівняла політичну ситуацію в Америці з Голокостом. Коли публіка висловила обурення, актриса поспішила видалити пост, але, як відомо, ніщо не зникає з інтернету безслідно.

Користувачі почали вимагати, щоб Джину звільнили з серіалу "Мандалорець" . Студія прислухалася до фанатів,  і контракт з актрисою було розірвано.

Актори, яких звільнили за те, що вони «бовкнули зайвого» - фото 3

фото:
Legion-Media

Том Круз

Красунчик Том Круз також потрапив у цей список, тому що в одному з інтерв'ю відповів актрисі Брук Шилдс, яка розповіла, що після пологів приймала антидепресивні препарати. Зірка отримала підтримку від шанувальників та інших знаменитостей, адже вона дійсно пережила важкі часи (викидень, онкологію, ЕКО). Але Том дав їй пораду кинути пити таблетки й зайнятися спортом. Ця рекомендація зачепила не тільки актрису, але й її чоловіка — одного з керівників компанії Paramount. У підсумку компанія розірвала контракт із Томом Крузом і він позбувся великої кількості ролей.

Актори, яких звільнили за те, що вони «бовкнули зайвого» - фото 4

фото:
Legion-Media

Меган Фокс

Ефектна брюнетка Меган Фокс також була звільнена (хоча вона цього не визнає) через те, що негарно висловилася щодо режисера "Трансформерів". Тому її й не було у третій частині кінострічки, а її місце зайняла блондинка Роузі Хантінгтон-Уайтлі. Виявилося, що Меган порівняла режисера з Наполеоном і Гітлером, зазначивши, що працювати з ним не можливо, тому що на майданчику він поводиться, як тиран.

Актори, яких звільнили за те, що вони «бовкнули зайвого» - фото 5

фото:
Legion-Media

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яких акторів не торкнулася "зіркова хвороба".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини