Головна Новини Зірки персона Актриса серіалу "Кріпосна" закрутила роман із коміком
commentss НОВИНИ Всі новини

Актриса серіалу "Кріпосна" закрутила роман із коміком

Зоряна пара офіційно з'явилася разом на заході

19 вересня 2021, 16:50 comments3660
Поділіться публікацією:

Актриса серіалу "Кріпосна" закрутила роман із коміком

Зірка серіалу підтвердила свій роман, фото СтарХіт

Актриса Катерина Ковальчук із Росії, яка зіграла головну роль у серіалі "Кріпосна", постала перед публікою з коханим. Про це повідомляє УНІАН.

На презентацію мережі ресторанів Гаріка Харламова HOT DOG BULLDOG актриса прийшла разом з ним. Зазначимо, що Харламову 40 років, а Ковальчук — 28. Раніше пара не афішувала своїх стосунків, але папараці говорили, що між ними проскочила іскра після спільних зйомок у серіалі "Гусар".

На презентації російський комік Гарік Харламов виглядав стрункішим і добре відпочившим. За словами актора і шоумена, він скинув вагу попри те, що відкрив свою мережу ресторанів швидкоїжі.

Пара сиділа за окремим столиком і танцювала під музику. Потім вони фотографувалися з друзями й матір'ю Гаріка. Нагадаємо, що Гарік раніше розлучився з актрисою Христиною Асмус. Відомо, що у нових стосунках комік вже мінімум пів року.

До речі, третій сезон серіалу "Кріпосна" повинен вийти 24 вересня 2021 року. Хоча точна дата, коли українці зможуть подивитися серіал на СТБ, ще не визначена. Попередньо, нові серії будуть показані восени цього року, ймовірно у жовтні. Шанувальники серіалу чекають розв'язки, адже режисери залишили всіх із питанням: "Що ж трапилося з чоловіком кріпосної Катерини?".

Зазначимо, що Катерина Ковальчук стала популярною в Росії, Україні та Польщі завдяки тому, що виконала головну роль у серіалі. Хоча Катерина вперше почала зніматися у кіно в Голлівуді. Там вона виконала головну роль Камден у фільмі "Рядовий". Також актриса знімалася у фільмах і серіалах: "Дві сестри", "Як гусар у часі подорожував", "Дівчина з плеєром", "Чудотворна", "Hardin" та інших.

Актриса серіалу ”Кріпосна” закрутила роман із коміком - фото 2
Актриса серіалу ”Кріпосна” закрутила роман із коміком - фото 3
Актриса серіалу ”Кріпосна” закрутила роман із коміком - фото 4

Як повідомляв портал "Коментарі", відома шахістка подала позов до суду на Netflix через серіал "Хід королеви".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини