Головна Новини Зірки персона Акторка Олеся Жураківська очолила "Театр драми та комедії на лівому березі Дніпра"
commentss НОВИНИ Всі новини

Акторка Олеся Жураківська очолила "Театр драми та комедії на лівому березі Дніпра"

Раніше посаду директора та художнього керівника театру обіймав Станіслав Жирков

12 січня 2023, 18:43 comments1023
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 12 січня на офіційній сторінці "Театру драми та комедії на лівому березі Дніпра" у Facebook було оголошено про зміну чинного керівництва. Так, тепер обов'язки директора-художнього керівника театру тимчасово виконуватиме відома українська актриса Олеся Жураківська.

Акторка Олеся Жураківська очолила "Театр драми та комедії на лівому березі Дніпра"

Олеся Жураківська, з відкритих джерел


Рішення про призначення Олесі Жураковської, сказано у повідомленні, було ухвалено Департаментом культури КМДА. Відомо, що актриса обійматиме посаду тимчасово, до закінчення військового стану. Тільки після довгоочікуваної перемоги України над путінською ордою буде проведено повноцінний конкурс на цю посаду.


Сама Олеся Жураківська заявила, що під час її керівництва, театр продовжить рухатися у вже заданому напрямку – він розвиватиметься у просторі сучасних європейських цінностей та забобонів.


Виходить, що Заслужена артистка має намір продовжити справу свого попередника Станіслава Жиркова, який у партнерстві з головним режисером театру Тамарою Труновою змогли вивести його на зовсім новий рівень: різні творчі колаборації, співпраця з іноземними режисерами та акторами, створення абсолютно нових і відвертих вистав.


"Моя головна мета — це, в умовах сучасної реальності, не втратити те, що вже нами всіма зроблено. Не лише зберегти, а й постаратися примножити здобутки нашого театру", — наголошує Олеся Жураковська.


Нагадаємо , нещодавно наше видання розповіло про подробиці створення спектаклю "Вторгнення", головні ролі в якому виконали, як польські, так і українські актриси. З цього приводу Олеся Жураківська та її колеги із Польщі дали ексклюзивне інтерв'ю нашим журналістам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Comments
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини