Головна Новини Зірки персона Аліна Гросу обмінялася обручками з відомим актором
commentss НОВИНИ Всі новини

Аліна Гросу обмінялася обручками з відомим актором

Аліна Гросу не заперечує чутки про новий роман

24 лютого 2021, 11:20 comments5514
Поділіться публікацією:

Плітки про роман популярної виконавиці Аліни Гросу і російського актора Романа Полянського набирають обертів. Нещодавно пара випустила спільну пісню ... і обмінялася обручками з чорним діамантом.

Аліна Гросу обмінялася обручками з відомим актором

Аліна Гросу (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала відеоролик, як вони з Романом працювали на ювелірному майстер-класі під час свого відпочинку в Карпатах. Аліна зазначила, що вони стерли пальці, спалили стіл, побачили золотий пил і все це заради результату.

"Шалено люблю щось створювати, майструвати й чомусь новому вчитися. Збулася ще одна мрія ", — підписала свій пост виконавиця.

Відомо, що Гросу і Полянський обмінялися один з одним зробленими обручками. Виконавиця наділу колечко на безіменний палець лівої руки, а російський актор — на великий палець.

Відзначимо, що чутки про роман Аліни Гросу та Романа Полянського ходять давно. Нещодавно вони випустили спільний романтичний трек "Полотенце", а також часто публікують на своїй сторінці в Instagram фотографії один з одним, тим самим підкреслюючи, що дуже багато часу проводять разом.

У відкриту знаменитості свої стосунки не підтверджують, але натякають, що і без офіційних коментарів і так все вже зрозуміло. Аліна навіть розсекретила, що вже познайомила Романа з членами своєї сім'ї.

Нагадаємо, що у вересні 2020 року українська виконавча Аліна Гросу зізналася, що розлучилася зі своїм чоловіком Олександром Комковим, не проживши в шлюбі й року. Як виявилося, коханий співачки пішов до іншої жінки, а після того, як вирішив повернутися до Аліни вона його не прийняла.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Аліна Гросу заговорила про другий шлюб і зазначила, що до нього буде підходити більш серйозно і відповідально.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини