Аліна Гросу зізналася, чи готова зараз стати матір'ю

Українська співачка Аліна Гросу відверто зізналася, чи думає про материнство і коли планує завести дітей

26-річна популярна виконавиця Аліна Гросу відкрила завісу особистого життя і зізналася, чи готова зараз стати матір'ю.

Відомо, що в артистки є молодший брат Михайло, з яким вона періодично виставляє фотографії на своїй сторінці в Instagram. У новому інтерв'ю виданню OBOZREVATEL знаменитість розповіла, що шалено любить братика і, звичайно ж, думає про власних дітей, але поки не планує ставати матір'ю, тому що хоче на 100% самореалізуватися і "стати на ноги".

Також артистка розповіла, що є романтиком, але не стала уточнювати, які сюрпризи робить для свого коханого.

Аліна Гросу підкреслила, що відносно легко увійшла в нові стосунки попри болісне розлучення, тому що життя одне і немає сенсу згасати за тим, чого не повернути.

Нагадаємо, що у вересні минулого року українська співачка Аліна Гросу зізналася, що розлучилася зі своїм чоловіком Олександром Комковим, не проживши у шлюбі й року.

Як з'ясувалося, екскоханий артистки пішов до іншої жінки, а коли спробував повернутися, Аліна не змогла пробачити зраду і вирішила поставити остаточну крапку у стосунках.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку 2021 року в мережі почали поширюватися чутки про те, що виконавиця Аліна Гросу зустрічається з російським актором Романом Полянським.

Знаменитості досі відкрито не заявили про те, що разом, але вже давно не приховують, що між ними не тільки дружні відносини, а щось більше. Співачка лише зауважила, що після невдалого шлюбу не поспішає робити ніяких гучних заяв.