Головна Новини Зірки персона Алла Мазур зізналася, яке слово її дратує після перемоги над раком
commentss НОВИНИ Всі новини

Алла Мазур зізналася, яке слово її дратує після перемоги над раком

На своїй сторінці в Facebook телеведуча розповіла про ненависне слово

27 листопада 2020, 15:42 comments1236
Поділіться публікацією:

Відома українська телеведуча Алла Мазур понад рік боролася з онкологією. На щастя, їй вдалося перемогти цю страшну хворобу. На своїй сторінці в соціальних мережах вона написала, яке слово дуже дратує людину, у якої рак.

Алла Мазур зізналася, яке слово її дратує після перемоги над раком

Алла Мазур. Фото: rubryka.com

Телеведуча розповіла, що слово "ремісія" їй категорично не подобається. Воно для неї означає тільки одне — боротьба за життя ще триває.

"От не люблю я слово" ремісія". Краще — одужання. Тому ремісія значить для мене — ні, ще не все, далеко не все. Це тільки перерва, а потім хвороба повернеться! Але звідки знати моїм знайомим, хто щиро хоче підтримати і про цю ремісії запитує, що як наждачкою по склу звучить для мене це слово?", — зізналася вона.

Алла Мазур додала, що говорити з такими людьми треба вміти, і вона зрозуміла це, тільки коли сама опинилася в такій ситуації. Тому що така людина сприймає все трохи під іншим кутом, ніж той, хто говорить щирі слова підтримки. Знаменитість розповіла, що слова "тримайся" і "ти сильний" набувають зовсім іншого значення для людей, які зіткнулися зі страшною хворобою. 

Як повідомляло видання "Коментарі", телеведуча Алла Мазур вперше показала себе без перуки. Вона вперше знялася для глянцю без перуки і розповіла про те, як подолала страшний недуг. Фотографії нового образу вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини