Головна Новини Зірки персона Американська актриса отримала тюремний термін за дачу хабара
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська актриса отримала тюремний термін за дачу хабара

Актриса визнала провину і назвала свій вчинок жахливим

23 серпня 2020, 16:10 comments1105
Поділіться публікацією:

Американська зірка Лорі Лафлін, відома глядачам як Ребекка "Бекі" Дональдсон-Катцополіс в ситкомі "Повним будинок", попала в скандал. Знаменитість та її чоловіка засудили до тюремного ув'язнення за дачу хабара в розмірі 500 тис. доларів. Таку інформацію надало видання CNN.

Американська актриса отримала тюремний термін за дачу хабара

Відомо, що актриса зважилася на шахрайство заради доньки. Вона дала хабар представнику Університету Південної Кароліни, щоб вони взяли її чадо без вступних іспитів. Тепер Лорі та її чоловік Моссімо засуджені до тюремного ув'язнення, штрафу і громадських робіт. Актриса зобов'язана відпрацювати 100 годин протягом 2-х років і виплатити 150 тисяч доларів штрафу. А її чоловік отримав 250 годин громадських робіт і 250 тис. доларів штрафу.

Сімейство має здатися Управлінню в'язниць США до 19 листопада 2020 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в подібну історію потрапила відома актриса Фелісіті Хаффман, яка прославилася завдяки ролі Лінетт Скаво в телесеріалі "Відчайдушні домогосподарки". Знаменитість пропонувала хабар в розмірі 15 тис. доларів співробітнику університету, куди хотіла вступити її донька.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини